in , ,

A DK nyakig benne van az EU-s korrupcióban??? Képek bizonyítják, hogy Eva Kaili bizalmi embere a DK-s Rónai Sándor

Gyurcsányék a brüsszeli korrupciós botrány kirobbanása óta kínos hallgatásba burkolóznak, annak ellenére, hogy többször is lebuktak. Most megint.

Gyurcsányék a brüsszeli korrupciós botrány kirobbanása óta kínos hallgatásba burkolóznak, annak ellenére, hogy többször is lebuktak. Most megint.  A Gyurcsány-párti Rónai Sándor Eva Kaili bizalmi embere, amit az is bizonyít, hogy Kaili egy szűkkörű rendezvényre is meghívta Rónait, amin mindössze 13 EP-képviselő vehetett részt – számolt be az Origo. 

Ezért is érdekes, hogy amikor Eva Kaili egy szűkkörű rendezvényt szervezett Virginijus Sinkevičiussal, az Európai Bizottság környezetvédelmi biztosával, meghívta Gyurcsány emberét, Rónai Sándort is még 2020 januárjában. A rendezvényt a Kaili által vezetett brüsszeli csoport szervezte, és mindössze 13 európai parlamenti képviselő mehetett el rá.

 

A beszámoló szerint a biztos és a kiválasztott 13 EP-képviselő között informális és ötletbörze-beszélgetés zajlott, főként környezetvédelmi témában. Rónai Sándor hencegve számolt be a találkozóról a Facebookon, szerinte nagyon jó hangulatú találkozón vett részt, és azt bizonygatta, hogy ő bizony igenis szokott egyeztetni a brüsszeli biztosokkal.

A képek is igazolják, hogy jó hangulat uralkodott a bensőséges, szűkkörű egyeztetésen.

Rónai Sándor szemben ült Eva Kailival és figyelmesen hallgatott.  A DK-s politikusnak nem ez volt az egyetlen részvétele a Kaili vezette csoportban, más alkalommal ő maga is előadásokat tartott a brüsszeli csoport nevében 2020. júliusában.

 

 

(pestisracok.hu)

 

Erősödik a forint: olcsóbb lett az Eurojackpot – Az ellenzéknek egy szava sincs az erősödő forinthoz! Továbbra is kussolnak

A főpolgármester nyilatkozzon: elítéli a támadást és nem kívánja látni a terrorista Antifákat Budapesten!