in ,

A DK az utolsókat rúgja? – Újabb politikusok léptek ki Gyurcsány pártjából

Miután kilépett a Demokratikus Koalíció (DK) parlamenti képviselőcsoportjából Székely Sándor országgyűlési képviselő, további politikusok döntöttek úgy, hogy otthagyják Gyurcsány Ferenc pártját

Mindenszo.hu kommentár:
Nagyon ritka eset, sőt, elő sem fordult, hogy a szélsőliberális 24.hu -t szemlézzük, de olyan örömhírt közöltek, amit most kivételesen meg kell osztanunk. Íme:

 

Miután kilépett a Demokratikus Koalíció (DK) parlamenti képviselőcsoportjából Székely Sándor országgyűlési képviselő, további politikusok döntöttek úgy, hogy otthagyják Gyurcsány Ferenc pártját. Az ugytudjuk.hu portál arról írt, hogy a Vas megyei Kám település polgármestere, Mecseki Csaba kilépett a DK-ból, és ezután függetlenként politizál. Vele együtt 13-an – többek között Kelemen Krisztián, szombathelyi önkormányzati képviselő – hagyta ott a pártot.

 

Mecseki távozása hátterében részben anyagi okokat sejtetett. Azt mondta:

Sok olyan kiadás volt, amit én magam a saját zsebemből fizettem. Bélyegzőkészítés, Vadai Ágnes szentgotthárdi fórumának terembérlése, molinó készítés, koszorúk és hasonlók. Nagyjából 90 ezer forintnyi számla gyűlt össze, a többi kiadáson felül, mivel minden kitelepülést, szórólapozást, pesti utakat saját magunk finanszíroztunk, ami egy ilyen nagy választókerületben nem kevés kiadás.  A nyáron küldtem el a központba a számlákat, hogy egyenlítsék ki, azóta sem kaptam nemhogy pénzt de még csak választ sem.

A portál emlékeztet, ezzel a Vas megyei választókerületben alig maradt DK-s politikus.

Kiemelt kép: MTI / Mónus Márton

(24.hu nyomán)

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Tolvajbanda – Nem hajlandó elárulni a Momentum, mire költött el félmilliárd forintot

Ez ma az ellenzék: “A baloldal az elmúlt években egyetlen a családokat segítő intézkedést sem támogatott”