in ,

A Deep State tematizációs kísérlete sikerrel járt: már mindenki a Capitolium ostromáról beszél és nem a választási csalásokról – A CIA és az FBI teljes győzelmet aratott Trump felett

Beszéljünk már őszintén

Már megírtuk, hogy kik szervezték a Capitolium rohamát:

CIA akció volt a Capitolium ostroma? Eddig 4 halott

 

Majd az FBI (Deep State egyik karja) kijelenti, hogy itt-ott, amott csőbombát találtak D.C-ben. Ó, hát persze! Maradjunk annyiban, hogy oda tették ők maguk azokat a csőbombákat. Ezek tényleg mindenkit hülyének néznek. A CIA (a Deep State másik karja) pedig magával a szervezéssel volt elfoglalva: busszal odaszállítani a BLM tüntetőket, betenni őket az első sorba, balhét csinálni, egy Trump hívőt agyonlőni és máris indulhat Trump ellen az eljárás, aminek az lesz a vége, hogy soha többet nem lehet elnök, még 2024-ben sem. Gyerekek, tényleg nem látja ezt senki?

Ez egy profin végrehajtott titkosszolgálati, fél nap alatt mindent elintéző akció volt a Deep State részéről, amit minden további leendő kommunikációval (CNN, demokrata képviselők, áruló republikánusok, stb) rég előkészítettek. Erre készültek, Trump pedig szépen belesétált a csapdába. Mi mást is tehetett volna, hiszen úgymond saját titkosszolgálata sem volt: a CIA is ellene dolgozott 4 éven át és az FBI is: állam az államban e két szervezet.

Most már van ürügy mindenre, hogy azonnal végrehajtsanak mindent a politikában Trump ellen. Eddig nem volt. Most már van: legyártották. Profi. Erre kell számítani itthon is 2021, 2022-ben!

Ezek fél nap alatt kicsinálták Trumpot politikailag.

Szép munka!

 

Amerika a jelenlegi formájában ezennel megszűnt. Most valami egészen más lesz.

Az amerikai álom ezennel véget ért.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Joe Biden Amerika Gyurcsány Ference

Ha a csaló Biden lesz az elnök, vajon hány hónap múlva hozzák létre az új ISIS-t? El kéne puffogtatni pár rakétát már