in ,

A CÖF sem kímélte a főpolgármestert Lánchíd ügyben! A próbaidő lejárt!

Ezt aligha teszi zsebre a főpolgármester.

Karácsony Gergely már eddig sem volt a nemzetben gondolkodó magyarok szíve csücske, a Lánchíd felújítása körüli szerencsétlenkedésével azonban szintet lépett az alkalmatlansági versenyben. Karácsony Gergely töketlenkedése a CÖF-CÖKA-t is megihlette, a szervezet rövid, de annál velősebb közleményét változtatás nélkül közöljük:

A CÖF-CÖKA, szellemi honvédőink és fővárosunkat szerető polgáraink nem engedhetik, hogy Budapest főpolgármestere a Lánchíd nyakára térdeljen.

Az adófizetők pénzéből befolyt összegeket Karácsony Gergely büntetlenül nem vonhatja el a főváros kötelezettségeinek teljesítésétől, nem utalhatja politikai elvbarátai számlájára. A legnagyobb magyar építtette a Lánchidat, a legkisebb pedig most rombolva ócskavassá változtatja.

A próbaidő lejárt! „Az ember annyit ér, amennyit használ” – mondta Széchenyi István. Most az elhasználódott zuglói polgármester nem munkál, csak politizál, nem alkot, nem teremt. Karácsony Gergely ront, pusztít és megsemmisít. Ha így folytatja, rövid időn belül elkerekezhet.

(888.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Mi is feljelentést tettünk a Szent Korona meggyalázása miatt!

Agyhalál – A Lánchídra nincs pénz, Karácsony hivatalára viszont jut egymilliárd