in ,

A Coca Cola elleni felháborodás nemzeti érdek!

Megmondjuk miért…

Hatalmas a felháborodás a Coca Cola homoszexuális plakátjai miatt. Már tiltakozott a Mi Hazánk is, valamint egy Fideszes képviselő is, a Citizengo eddig 39 ezer (!!) aláírást gyűjtött össze, dühös fiatalok pedig elkezdték elégetni a Coca Cola plakátjait. A Coca Cola támadást indított a normalitás ellen, válaszul pedig a magyarok támadást indítottak a Coca Cola ellen. Ez így normális, ez így egészséges.  A mindenszo.hu szerkesztősége pedig az Alapjogi biztoshoz fordult, aminek várjuk az eredményét.

És ezzel el is jutottunk a lényegig! Egy másik valóságban ugyanis az történne, ahol nincs ilyen mértékű felháborodás, egy másik dimenzióban bizony jöttek volna a következő multik akik szintén elkezdik népszerűsíteni a homoszexualitást! Nyugaton ez már bevált forma, ha az emberek többségét zavarja is, nem csinálnak semmilyen akciót az abnormalitással szemben.
Értsék meg a liberálisok végre: azért mert mi mások vagyunk (normálisak), attól még nem kell egy kisebbség identitását ránk erőszakolni reklámokon keresztül!  Ugyanis a szexuális identitás: MAGÁNÜGY! Minket, a többséget pedig sértenek ezek a reklámok. Nemcsak a kisebbségek értékeit, vagy jogait lehet megsérteni ám, a többségét is! Tessék tudomásul venni! 

Tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy a Coca Cola részéről ez egy tömény agymosás, ugyanezt csinálja Hálivúd, a Dizni, és a többi nagy háttérhatalmi világcég. Népi ellenállás nélkül azonban jönnek a következő, még durvább plakátok, és nincs megállás: szétrombolják évek alatt a társadalom normális, egészséges szöveteit, az egészséges identitást szépen lebontják (lásd Hollandia, Svédország), és egy agyhalott társadalmat építenek ki, onnan pedig már csak egy lépés a migráció és a bevándorlók befogadása.

Totális tévedés, hogy ez egy nagy reklám volt most a Coca Colának!  Meg, hogy a “negatív reklám is reklám” ! Ez óriási tévedés. A Coca Colát így is már ismerte mindenki Magyarországon, ettől a botránytól nem lett ismertebb, viszont megosztóbb igen! Tehát sem a fogyasztásra, sem a Coca Cola életérzésre nem volt jó hatással ez a reklám! Ezt pedig azoknak köszönhetjük, akik felháborodtak! Legközelebb is ugyanígy kell reagálni! Más út nincs!!!

Összefoglalásképpen: az elemi felháborodás magyar LÉTKÉRDÉS! Ugyanis nagyon nehezen fogja egy következő multi elővenni a hasonló reklámkampányát, mert ugyanolyan fogadtatásban lesz része! Ez nem homofóbia, hanem harc a heterofóbia ellen! Ha pedig homofóbia…és akkor mi van???? Vállaljuk, mi normálisak.

Tartsuk szárazon a puskaport!

Hajrá magyarok, hajrá normalitás, hajrá normálisok!

 

mindenszo.hu

Helyszíni beszámoló a Coca Cola blokádról! – Videó

Pető Iván elvtárs szerint a Fidesz csalni fog az önkormányzati választáson – Itt a válaszunk Petőnek!