in , ,

A bunkó, az bunkó – A bunkó főpolgármester már bánja, hogy lekövérezte Orbánt

A főpolgármester jelezte: tudja, hogy nem illik más testalkatán poénkodni, főleg, hogy ő is küzd a kilók ellen – jegyezte meg.

Karácsony Gergely Facebook-posztban ír arról, hogy milyen fontos, hasznos, megtisztelő volt a számára, hogy nyilatkozhatott egy olyan jelentős orgánumnak, mint a világszerte befolyásos The Economist. Megemlíti a főpolgármester, hogy az újságíró végigvette, hogy miben különbözik a miniszterelnöktől, s arra jutottak, hogy szinte semmiben nem hasonlítanak.

„… ám ekkor az elkötelezettségbéli, stílusban megmutatkozó különbségek mellett tettem egy viccesnek szánt megjegyzést a testalkatunkból fakadó különbségekre is. Rossz vicc volt, nem kellett volna – mea culpázott.

Majd azzal folytatja, hogy tudja, „ilyennel nem viccelünk, ez nem lehet része a politikai vitáknak, mindenkinek kijár az alapvető tisztelet”. Sajnálatát fejezi ki emiatt, és elnézést kér mindazoktól, akik a rossz tréfáját sértőnek találják, igazuk van –jelentette ki.

Majd azzal zárja, hogy a visszafogottság amúgy is indokolt a számára, hiszen ő is egyre kevésbé sikeres küzdelmet folytat a vékonyság megőrzéséért.

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Márpedig lesz Fudan Egyetem – Baranyi elvtársnő ezt benézte: kiemelt beruházás lesz a Fudan Egyetem építése, így népszavazás sem lehet róla

Itt a bizonyíték, hogy Feri megbukott volna a matek érettségin – Videó