in ,

A Békemenetet gyalázták, ezért Bognár Zsolt nagyon kiakadt: Egy Bányai Judit nevű influenszer az Instagramon tette közzé a Békemeneten elhangzott, nemzetis színészek által prezentált jelenet paródiáját

,,A fiúk a bányában dolgoznak” A lányok is – teszem hozzá

Egy Bányai Judit nevű influenszer az Instagramon tette közzé a Békemeneten elhangzott, nemzetis színészek által prezentált jelenet paródiáját.
Egy korábbi írásomban már méltattam a produkciót, ami megismétlem, felemelő és magas színvonalú volt.

És, mint mindenről, ami a jelenlegi kormányhoz köthető, előmászott a kanálisból ez a Sárosdi Lilla hasonmás, mármint ami a művészi színvonalat jelenti és egy amolyan zuhany alatti próbálkozásként gúny tárgyává tette hazánk első színházának művészeit és a Békemenet szellemi üzenetét is.

Ezt a bányalég robbanással felérő Bánya-i Judit szösszenetet talán inkább a freeSzfe évfolyamain kellene tanítani.
Saját színészi szakmánk védelmében a nagyervinektől, meg a molnáráronoktól a minimum az volna, ha ők is kikérnék maguknak, de legfőképpen nemzetis kollégáik nevében ezt a borzalmas és igénytelen szárnypróbálgatást.
Elképzelem, hogy anno, még a mostani Magyar Színház Nemzeti Színházként funkcionáló idejében, egy Kállai, egy Őze, egy Sinkovits, egy Gobbi mit mondott volna a bányais pofátlanságra.
Változó idők, változó erkölcsök!

Bányai ,,művészkedő középszerina” előtt ott a pálya, az érvényesülés balos sikerének a receptje. Saját közegében az alkalmatlanság többszörösét éri az alkalmasságnak, sajnos.
Ezután a performansza után nyitott kapukat döngethet bármely DK-s happeningen és lehet akár Magyar Péter elhíresült plató színházának fellépője is.
A 444 portál szerint:
Bányai helyzetgyakorlata ,,30 TÖKÉLETES másodpercből áll.”
A tökéletlenek öntömjénező tökéletességénél nincs és nem is lehet siralmasabb.
444, plusz Bányai, az egyenlő 445.
Tudnám sorolni a többi ,,tökéletest” is legalább 500-ig, de nem teszem.
Pedig a 444 is megárt a ,,jóból”, hát még egy Bányaival kiegészülve.

Bognár Zsolt Parabolha/

 

 


 

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

Továbbá reméljük győz az igazság és június 9-én egy ilyen erkölcstelen, tisztességtelen, elvtelen ember nem lehet többé polgármester!

 

mindenszo.hu

 

Utóirat

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

Karácsony minden autósnak tartozik egy futóművel + videó

Bognár Zsolt nem áll meg: most nekiment Juszt Lászlónak is – A LACKÓ