in ,

A bécsi cetlik – maga az ellenzéki sajtó rakta ki a cetliket

Egyszerűen muszáj elolvasniuk a 444-es Szily László fantasztikus írását a Bécsben magyar rendszámú autókra kitett cetlikről:

Egyszerűen muszáj elolvasniuk a 444-es Szily László fantasztikus írását a Bécsben magyar rendszámú autókra kitett cetlikről:

„Bécsben elkezdtek cetliket kitűzni a magyar rendszámú autókra Lázár gyalázkodása miatt

„Bécs 19. kerületében élek (ahol szerintem a legkevesebb bevándorló él), és ezt a cetlit tették a magyar rendszámú autókra” – írta egy olvasónk, akinek ugyan nem magyar rendszámú az autója, mégis érdekes érzést keltett benne az üzenet.

A szöveg nagyjából úgy szól magyarul, hogy

„Kérdés: Ha Bécs olyan piszkos, nem biztonságos és bűnös, miért nem maradsz a remek Magyarországon?”

Ha Bécsben élsz vagy turistáskodsz, és te is kaptál ilyen cetlit, kérlek fotózd le és esetleg pár sor kíséretében küldd el nekem a szilyl KUKAC 444.hu címre, BÉCS subjecttel!”

Az írás is zseniális, de akkor nyeri el igazi, végső és legmélyebb értelmét, ha megnézzük hozzá a Bécsben, magyar rendszámú autókra kirakott „cetlik” fényképét, amelyet szintúgy előzékenyen szállít nekünk a 444.

Nos, mi derül ki ebből az egészből?

Ugye, amikor elkezdték ezt a faszságot mantrázni a magyar rendszámú autókra kitett „cetlikről”, akkor legalább másfél percig azt gondolhatta az egyszeri olvasó, hogy hűha, a bécsiek tényleg ennyire megharagudtak?

Hadd idézzek egy igazi klasszikust: Egy lószart mama!

A bécsiek nem haragudtak meg, a bécsiek Lázárral értenek egyet, miképpen ez a Lázár videóját elítélő, Szilyhez hasonló faszkalapok tollából származó „cikkek” alá írt kommentekből oly’ nemes egyértelműséggel kiderül. Továbbá éppen most zajlik egy „népszavazás” az egyik osztrák lapban arról, hogy biztonságos hely-e Bécs, a szavazás pillanatnyi állása szerint a bécsiek 70%-a szerint nem, sőt…

De ugyanezek a bécsiek spontán „cetliket” raknak a magyar rendszámú autókra, tiltakozásképpen Lázár „gyalázkodása” miatt.

No, akkor lessék csak meg azokat a „cetliket”!

Jó kis spontán cetlik, mi?

Szépen, egyformára legyártva, azonos méretben, mindjárt két színben nyomtatva, hatalmas, piros kérdőjellel – teljesen olyanok, amilyennek egy spontán népi akciót elképzel az ember.

Ezeket a „cetliket” egy bécsi „civil” szervezet készítette és kezdte el rakosgatni az autókra. Egy NGO. És kurvára nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a vén gazember is ott áll a spontán akció mögött.

Persze, van még egy lehetőség: A Szilyék készítették az egészet, és azok a HVG-s köcsögök pakolták ki spontán a kocsikra, akik kimentek Bécsbe, és megkérdezték a zsarolásért, rablásért, miegyébért éveket börtönben ülő, majd Bécsbe kimenő féltörököt, szerinte biztonságos-e Bécs. És képzeljék, szerinte igen! Miképpen ezt a „tényt” a magyar rendszámú autókon feltűnő „cetlik” is oly fényesen bizonyítják. A bécsiek meg nyilván hülyék, azért írogatnak mást a hazug, Szily-féle osztrák cikkek meg a hülye osztrák politikusok nyilatkozatai alá. S persze az ORF is hülye volt, hiszen már 2014-ben egy órás dokumentumfilmben mutatta be, miképpen válik egyre élhetetlenebbé a Victor Adler Platz, s az ottaniak hogyan panaszkodnak a bevándorlók teremtette körülményekre.

Persze, az még 2014-ben volt. Aztán jött az igazi migránsválság, érkezett az országba még sokszázezer migráns – azóta viszont nem beszélünk erről, mert azóta hirtelen tök jó lett a helyzet.

S ha a minap az afgán állat megkéselte osztrák család felépül, és a fogorvos apa is túléli, majd ők is biztosan el fogják mondani, mennyire boldogok, hogy együtt élhetnek ezentúl ezzel a sok kedves, integrálódni vágyó, derék, túlcsordulóan intelligens és izgalmas migránssal. Lehet, hogy két színben printelt „cetliket” is feldobnak majd az autókra e témakörben.

Tényleg Szily, te el is hiszed ezt a szart, szóval te teljesen hülye is vagy, vagy csak egy gazember?
(Bayer Zsolt, badog.blogstar.hu)

Egyre többen kérik számon Vonát

Gyurcsány új üzenettel sokkolja a magyarokat – Gyurcsány őfaszkalapsága a Messengeren nyomul