in ,

A Barátok Közt színésze most a főpolgármesternek ment neki: a főpolgármester szerint buta kérdés azt firtatni, hogy évente miért költ a hivatala 500 milliót tanácsadókra

Az OKOS KARÁCSONY meg a „BUTA KÉRDÉS”

Bezzeg úton-útfélen azt kérdezni a hozzá, meg az ellenzéki reszelék pártjaihoz bekötött újságíróknak, hogy a konzervatív oldal pártpolitikusai miért a Karmelitában és nem egy düledező retyón fogadják a nemzetközi delegációkat, az viszont okos kérdés.
Az még okosabb kérdés részükről, hogy miért utazik a kormány a nemzetközi tanácskozások helyszínére repülővel és nem 3 ló vontatta ekhós szekérrel.
A legokosabb kérdés bizonyára az, hogy az ÓÓÓbán miért lopja el „pízünket.”
Erre meg van a válaszom, nem tudja „ellopni”, mert 2010 előtt már ellopták mások.
A főpolgármesteri hiperpasszív szekció minden létező beruházásának az eredetileg tervezett árához képest megvalósuló csilliárdjairól kérdezni se okos kérdés.
A budapesti főni részéről viszont szintén butának tűnő, de az én értelmezésem szerint mégiscsak a legeslegokosabb kérdés, ami vele kapcsolatban feltehető, az így hangzik:
Hogy fordulhatott elő, hogy a főváros butaságok tárházát felvonultató vezetőjét ilyen borzasztó nagy okossággal pozícióba helyezték?
Milyen butaságokra gondolok? Hát például az autók nélküli közlekedésre az eredetileg is járművek közlekedésére épített Lánchídon, annak nyögvenyelős felújítása után. Ennek analógiáján már majdnem megvalósult az autók nélküli budapesti körutak és egyéb úttestek autómentes koncepciója, mindezeket lásd a biciklisávok főpolgármesteri fixációjának eredményeként. Egy kis főpolgármesteri okossággal lesz még itt kizárólag földön közlekedő repülőgép flotta, de megélhetjük még a környezet zöldítése érdekében a levegővételi kvótát, avagy Budapest Magyarországtól való elszakadásának népszavazási ötletét is.
Ezektől az OKOSSÁGOKTÓL ugyan tele van és lenne is a Budapestiek hócipője, de írásom keretes szerkezetének megtartása érdekében Bohár Dánielt erősítve azért én is felteszem ,,BUTA” kérdésemet:
Évente miért költ a Főpolgármester jóváhagyásával a hivatala 500 milliót tanácsadókra???
Bognár Zsolt /Parabolha Fb/

Ez undorító – Daniel Freund tovább zsarolná Magyarországot

Pilhál fontos kérdése: hogyan lehet az, hogy egy olyan ­uniós képviselő vádaskodhat, akinek a körei 4,5 milliárd forintnyi EU-támogatási csalásba keveredtek?