in ,

A Barátok Közt egykori sztárja nekiment a bolgár nőnek is!

Gyorstalpaló demagóg uszítóknak

Dobrev Klára üzenetei minden esetben a faék egyszerűségével szólnak. Állít valami nagy hazugságot a jelenlegi kormányról, majd a haza fogadatlan prókátoraként a világba kürtöli, hogy mint rettenthetetlen anyatigris megment bennünket attól, aminek a veszélye amúgy fel sem merült a kormányzati gondolkodásban. Legutóbbi demagógiabombájában, Petőfitől elorozva a költői képet, mint a nemzetközi giccsvilágbajnokság egyik feltétlen dobogósa leszögezi: „Nekünk az EU-tagság az életünket jelenti, a megmaradásunkat a népek tengerében. Ha elveszítjük, akkor generációkra elveszítjük a reményt, hogy Európához fogunk tartozni és európai jólétben fogunk élni!”

Olvasva Dobrev okafogyott, bősz hittételét, magam is a népek tengerének szerény részeseként legszívesebben azt mondanám: hírfogyasztó, „tombold ki magadat […] / S dobáld a fellegekre / Bőszült tajtékodat.”

Magyarország 2004. május 1. óta tagja az Európai Uniónak. A magyar államalapítás napja az a nap, amikor István királyunkat megkoronázták. Erre 1000. december 25-én került sor. Az uniós tagságunk létrejöttét megelőző röpke ezer évben valahogy mégis gond nélkül elvoltunk a jelenlegi, hangsúlyozom: a jelenlegi unió nélkül. Eleink nem dőltek kardjaikba, megmaradásuk reményében nem könyörögtek az életükért a népek tengerében elveszve, pedig a Kárpát-medencének ezen a tájékán pusztított már mongol, százötven évig török, elnyomott a Habsburg, német, negyvenöt évig az oroszok érezték ideiglenesen jól magukat. Újabban kerítésdöngető honfoglalók hullámzanak határaink felé. Felettébb érdekes módon a bennünket megvédeni hivatott, Dobrev Klára „életét” jelentő unió valahogy nem megmenteni, hanem inkább elárasztatni szeretné hazánkat és Európát a jobb élet reményében érkező idegenekkel.

Lévén hogy Európában vagyunk, odatartozásunk evidencia.

Végezetül azt javaslom az árnyék-miniszterelnök asszonynak, amikor fátyolos szemmel az európai jólétről beszél, hogy kérdezze az épp Európából hazánkba települő német, holland, belga nyugdíjasok tömegeit, ugyanis a „jólét” Dobrev fogalmával ellentétben már régen nem az 1990-es rendszerváltoztatásunk időszakában még érvényes, akkor hőn áhított nyugati jólétet jelenti, hanem a totális identitásvesztést, a kontrollálhatatlan bűnözést, az iszlám terrorizmust, a felgyújtott autók körül örömtáncot járó bevándorlókat, a közönséges vandalizmust, az erőszakos genderpropagandát és így tovább a végtelenségig. Tetszik neki vagy sem, Dobrev Klára barátkozzon meg a gondolattal, hogy a magyarok jelentős többsége minden nehézség dacára szeret itt élni és átlátja az ő ködös szándékait és vele együtt a hazai ellenzék egészének teljességgel kontraproduktív, hatalomért lihegő vágyait.

Petőfivel kezdtem, így stílusosan vele is zárom soraimat. Mindaddig, amíg Magyarországon a jelenlegi kormány van hatalmon, Dobrev Klára és társai lélekvesztőikkel hánykolódhatnak napestig a népek tengerén, de azért azt az egyet véssék jól a fejükbe és jegyezzék is meg: „Habár fölűl a gálya, / S alúl a víznek árja, / Azért a víz az úr!”

A szerző színművész

 

(Bognár Zsolt, magyarnemzet.hu)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Vége??? Két oldalról támadják Macront: már hétfőn megbukhat a francia kormány

Most már békülnétek, mi??? Békülnek a lengyelek: Morawiecki bejelentette, a V4 megújulásában reménykedik