in ,

A Barátok közt egykori sztárja biztatja a hatóságokat, hogy lépjen fel Gyurcsánnyal szemben – Itt vannak a részletek

Magyar igazságszolgáltatás, nosza!

Gyurcsány Ferenc ekként beszélt a Spirit FM-en:

„Tehát valójában az unió azt mondta, hogy akkor kaptok pénzt, ha fölszámoljátok a NER-t. Csak ez bele van öltöztetve egy ilyen jogi köntösbe.”

 

A BTK 258. § (1) első mondata így szól:
„Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő…”

 

263. § (1) pedig így:
,,Aki hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hűtlenség, az ellenség támogatása, kémkedés, szövetséges fegyveres erő ellen elkövetett kémkedés, kémkedés az Európai Unió intézményei ellen készül, vagy még le nem leplezett ilyen bűncselekményt követtek el, és erről a hatóságnak vagy az állam illetékes szervének, mihelyt teheti, nem tesz feljelentést, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

 

Kérdésem csak annyi, hogy Gyurcsány beismerő szavai nem jelentik-e külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel való kapcsolatfelvételt, egyebekben a 2022-es országgyűlési választáson alkotmányosan és szabályszerűen megválasztott magyar kormány felszámolási szándékát és a magyarországi alkotmányos rend sérelmét? A bűnszövetségben való elkövetésre nem találtam utalást a BTK-ban.

Aki tudja a választ a fentiekre, kérem, hogy ossza meg velem kommentben és ne bújtassa „jogi köntösbe” a véleményét, ahogy Ferenc testvérék esetében tette a fényességes unió.
Bognár Zsolt /Parabolha/

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Ezt a Liu tesós dolgot el kéne már engedni, kedves magyarok! Ők már kínaiak

Üzenet Gyurcsánynak: legyőztünk! Jobbak vagyunk! Jobb országot csináltunk! Húzz a francba!