in , ,

A baloldalra átállt Szakács Árpád nem áll le: most nekiment a mindenszo.hu-nak – Itt a válaszunk – Kedves Árpi!

Szégyelld magad

Aki embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan
Tamási Áron

 

Szervusz, Árpi!

Köszönjük a reklámot ezúton is, nem mintha arra nagy szükségünk lenne, de azért tényleg köszi! Mindig örülünk, amikor egy baloldalra átállt, álnemzeti minket cseszeget, erre tökéletes példa volt a G-day, amikor Orbán Viktorral szemben Simicska mellé állt egy csomó ex-magyarnemzetes áruló rohadék (neveket most nem sorolunk, pedig tudnánk). 

 

Nos, Te volnál az, aki minket „Fideszes zugportálnak” hív, Te, aki a Mediaworksnél voltál, a jobboldali vidéki nyomtatott lapok irányítója, vezetője. Tehát egy jobboldalhoz köthető, kvázi Fideszes körökhöz tartozó volt vezető munkatárs fideszesezi le portálunkat, minket, akik tagjai sem pártokhoz, sem a Fideszhez, sem semmilyen párthoz nem tartoznak, ettől persze még van véleményünk a világról és azt meg is írjuk. Most is meg fogjuk.

 

Kedves Árpi!

Amit Te művelsz a nemzeti oldalon, azt egy szóval lehet leírni: gyomorforgató. Orbán Viktoról osztod meg a legliberálisabb, legundorítóbb mémeket és felháborodsz azon, hogy ezek után téged egy átállt, sértődött ex-jobbosnak hívunk. Az vagy, ennyi. Az árulókat vetik meg a világon a legjobban mindenhol a történelemben.

 

Mi, itt a mindenszo.hu szerkesztőségében NEM tűrjük a széthúzást és te most pont ezt csinálod. Orbán Viktort gyalázod, nap, mint nap.

Árpi, Te székelyek szégyene!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ettől a lipsik felsírnak: beszakadt az infláció júliusban – Brutálisan hatékonyak a kormányzati intézkedések

Kamu Geri karók – A taxisok is elküldték a vérbe a főpolgármestert