in ,

A balliberális Nagy Attila Tibor mondja: a vereség útja, amelyre Márki-Zay rálépett az előválasztás után

A politológus szerint ki kell mondani, hogy az ellenzék kampánya rossz irányba megy

A politológus szerint ki kell mondani, hogy az ellenzék kampánya rossz irányba megy. Úgy véli, talán az ATV-től igazolt Simon András lehet egyfajta reménysugár az ellenzéki kampány számára.

Nagy Attila Tibor politológus és Deák Dániel vezető elemző az ATV Egyenes Beszéd vendége volt. A műsorvezető, Szöllősi Györgyi megkérdezte a jelenlévőket, hogy mit gondolnak az ellenzék mostani kampányáról. A politológus Szöllősi kérdésének a végét meg nem várva kijelentette, hogy

Ki kell mondani, hogy az ellenzék szekere rossz irányba megy! Ez a vereségnek az útja, amelyre Márki-Zay Péter rálépett az előválasztás után.”

„Egy reménysugár, az ellenzék számára, hogy Simon András most Márki-Zay Péter szolgálatába, illetve az ő kampánycsapatában lesz” – folytatta a gondolatmenetét Nagy. A politológus kifejtette, hogy azért gondolja így, mert „ő látott egy nagy szervezetet belülről, annak a kommunikációját vezette. Az egyik fő tévedés Márki-Zay Péter részéről az, hogy ő a korrupciót tartja a kampánya fő üzenetének. […] A magyar embereket nem elsősorban a korrupció izgatja. Hanem a megélhetés. […] Éppen ezért, a rezsicsökkentésnek a kritizálása az egy nagyon súlyos politikai hiba.”

Deák Dániel csak ennyit reagált:

Nem a rezsicsökkentést kritizálja, konkrétan a szavazókat gyalázza”.

„Majd erről is beszélhetünk” – hárított Nagy Attila Tibor.

 

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

A magyarok üzentek MZP-nek: egy üveg trágya és gomba várta Márki-Zayt Dorozsmán

Példát vehetne róla az ellenzék: lemondott Völner Pál államtitkár