in , ,

A csávó totál megbuggyant – Daniel Freund 24 óra alatt ötször posztolt Magyarországról

Vajon elfelejtette, hogy ő egy német EP képviselő, akinek a németek érdekeivel kéne foglalkoznia?

Daniel Freundnak a szívügye Magyarország. Ez abban nyilvánul meg, hogy a német EP-képviselő napjában többször is foglalkozik hazánkkal. Most viszont látszik, hogy tényleg nem áll szándékában leállni, az elmúlt 24 órában „csupán” ötször foglalkozott hazánkkal.

Apró megjegyzés: Freundot jövőre újra kéne választania a német állampolgároknak, hozzájuk pedig nem sokat beszélt az elmúlt négy évben. Kohán Mátyás így fogalmazott erről: „Freund 2019-ben a Zöldek EP-listájának 20. helyéről, azaz utolsóelőttiként slisszant be az Európai Parlamentbe. Ezt az eredményt a párt 2019-ben népszerűségének csúcsán, 20,5 százalékos támogatottsággal érte el, ekkor másodikak voltak a jobbközép CDU/CSU mögött.

Ma ugyanakkor a közvélemény-kutatások már csak a negyedik helyre mérik a Zöldeket, megelőzte őket nemcsak a szociáldemokrata SPD, de még a folytonos vezetési válságban leledző jobboldali AfD is, ráadásul támogatottságuk folyamatos csökkenő trendet mutat. Egy most vasárnapi EP-választáson messze nem lenne a német Zöldeknek 21 képviselőjük,

Daniel Freund azonos listaösszetétel mellett nagy ívben kizúgna a parlamentből.

Ha bent akar maradni, számos helyet előre kell lépnie a listán – ezt pedig csak Magyarország szapulása által érheti el, egyéb témája ugyanis nincsen, Németországot érintő témákban egyáltalán nem beszél német választóihoz.”

 

(Mandi)

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Jó hír!!! Csicskul az RTL!! Csökkent az RTL+ előfizetőinek száma

G. Fodor Gábor most Momentumot csicskít