in ,

Külföldi megrendelők hasznos idiótái: a Mi Hazánk blokád alá vette az épülő debreceni akkumulátorgyárat + mindenszo.hu kommentár

Órákra megbénították az építési területet.

Toroczkai László a Twitter-oldalán büszkélkedett el azzal, hogy a Mi Hazánk aktivistái több órára megbénították az épülő debreceni akkumulátorgyár területén folyó munkálatokat. A közzétett fotókon az látszik, hogy zászlókkal és tiltakozó táblákkal felszerelkezett civilek egy csoportja az úton, velük szemben pedig rendőrök sorakoztak fel.

 

 

 

 


 

 

Eddig a hír. Látják? A Mi Hazánk is jókor időzít! Ők nagyon tudnak időzíteni: mint egy jó, kiváló ügynök. A megrendelő megrendel, a Mi Hazánk végrehajt: sorban állnak a környező országok egy ilyen gyárért, merthogy ez lesz a jövő. Szigorú EU-s környezetvédelmi szabályoknak kell megfelelni egy ilyen gyárnál, mint ahogy más gyárnál is, amiből már sok van Magyarországon, mégsem sivalkodott a Mi Hazánk. Nem lesz mérgezett az ivóvíz, nem fogy el az ivóvíz, ha a gyár megépül. Le lehet nyugodni. Ez csak politika és csakis politikai célokra használja fel a műbalhét Torockzai. Toroczkai megrendelést hajt végre. Ennyi. Toroczkai 2006-ban is megrendelést hajtott végre. Toroczkai sérthetetlen jogilag. Védve van. A gyár megfúrása ugyanolyan külföldi megrendelés, mint az olimpia megfúrása ala’ Momentum.

 

mindenszo.hu

 

 

 

Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

Jó hír: újraindult a Dunaferr acélmű Dunaújvárosban

Szijjártó Péter a CNN-nek: magyarok is meghalnak ebben a háborúban, az azonnali tűzszünet létfontosságú (VIDEÓ)