in ,

A Barátok Közt egykori sztárja üzent Gyurcsány ügyvédjének: idefigyelj Czeglédy, te doktorok Bubója!

Az unásig ismételt balos hergelés csúcsproduktumát sikerült megalkotnia az árnyékkormány szimpatizáns Czeglédy Csabának.

Idefigyelj Czeglédy, te doktorok Bubója! /Bubó doktortól elnézést kérek az összevetésért/
Czeglédy Csaba, ha éppen nem a Bíróságon tölti drága idejét, akkor a magyar miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó olaszországi étkezéseinek árait rendezgeti kis négyzetkockás papírján, részletesen elkülönítve az egyes tételeket egymástól.

Legfrissebb bejegyzésében a pályát tévesztett DK-s könyvelő doktor imigyen fakadt ki „Megnéztem az étterem árait, nagyságrendileg – ha nem ittak valami nagyon drága bort – 80.000 forintba került az ebédjük.”

Az unásig ismételt balos hergelés csúcsproduktumát sikerült megalkotnia az árnyékkormány szimpatizáns Czeglédy Csabának akire, mint köztudott, hogy, hogy nem, de a gyanú árnyéka vetődött, egy mintegy 6 milliárdos összegű költségvetési csalás ügyében.
Vélhetően a DK-s Bubó doktor csak akkor tudná nyugodtan álomra hajtani a fejét, ha a miniszterelnök és családja minden külföldi útja során reggelire, ebédre és vacsorára kizárólag az otthonról hozott kis uzsonnás dobozból ennék a zsírosdeszkát és hozzá jelen esetben a római Trevi-kútból a tenyerükből szürcsölve innák a vizet. Gyanús emberünk talán még ebben az esetben is papírra vetné, hogy nem az olcsóbb kenyér volt Orbán szalvétájában és vélhetően nem sertészsírral, hanem hízott libazsírral volt megkenve a porció, amit onnan tud, hogy a kukából kivette a kidobott szalvétát és megízlelte, megnyalogatta, hogy perdöntő bizonyítékkal rendelkezhessen.
Végtelenül szomorú, hogy a mai Magyarországon felnőtt emberek képesek azzal tölteni idejüket, hogy a kormánynak, de legfőképp annak vezetőjének táplálkozási költéseit vizslassa és annak kimutatását végezze.

De ha már megsaccolta a DK-s doktor Bubó, hogy Orbánék ebédje alsó hangon 80 000 forintot kóstálhat, akkor arra szeretném kérni, hogy a balos demagógiát én is alkalmazzam, vajon a gyanú szerint eltüntetett 6 milliárdból hány db lucullusi reggelire, ebédre és vacsorára, no meg uzsonnás csomagra futná a haveroknak? Ha megvan a számokkal, kérem jelezze!

Bognár Zsolt/Parabolha/

Varga Judit üzenete – Újévi jó tanács a baloldalnak: szeressék jobban a hazájukat, mint amennyire gyűlölik a kormányt

Deutsch Tamás kiakadt: Gyurcsány Ferenc több mint hárommillió magyar embert újra lefasisztázott.