in ,

395 Forint 1 Euro – A teljes ellenzék (és a sajtója is) hallgat! Mi ez a csend, gyerekek? Mi viszont köszönjük a 395 forintos Eurót Orbán Viktornak!

Amit a liberálisok művelnek, az nem újságírás

Kedvenc témája úgy kb. 20 éve a posztkomcsinak / neokomcsiknak, hogy a libsik papagájszerűen ráfekszenek egy témára és hajtogatják a hülyeséget folyamatosan, majd a mondandójuk végére odabiggyesztik, hogy „…Orbán Viktor”.  Ezt csinálták 1998-2002 között, akkor „az Orbán kormány nem épített egyetlen km autópályát sem” volt a szöveg, ami persze nem volt igaz, de a Fidesz kommunikációja akkortájt lényegében egy rakás semmi volt, mert válaszolhattak volna, hogy „De, a Fidesz 160 km autópályát épített négy év alatt!”, de nem válaszoltak, nem tudjuk miért. Így viszont a hazugságot elhitték a választók. Ugyanez volt az MSZP kommunikációja szintén az első Orbán-kormány idején, amikor a libernyák csürhe azt állította, hogy a Zóóóbán miatt esik a tőzsde folyamatosan, amihez persze a kormánynak vajmi kevés köze volt, annál több a spekulánsokhoz.

És el is érkeztünk a mához: mit hajtogat a hülye liberális kánon manapság? GYENGE A FORINT! A ZÓÓÓÓBÁN MIATT GYENGE A FORINT!

Elég megtekinteni Feri sivalkodásait e témában a közelmúltból:

Sivalkodás nr. 1.:

 

 

Sivalkodás nr.2.:

 


 

Látják?

 

 

No és most nézzük milyen erős manapság a forint:

 

 

Nos, látják most Gyurcsányt valahol? Nem! Egyetlen szava sincs! Tudják mit művel Feri ma? Verseket ír, prózában firkálgat két pohár whiskey között a Facebookon.

 

Na, ezek ilyenek. Aljasok.

 

Ha gyenge a Forint: Zóóóóóóbán.

 

Ha erős a Forint: ……..      Akkor néma csend.

 

Aljasok. Mind.

 

 

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

Pilhál beszólt a sivalkodó liberális elitnek – Az ember akkor szisszen fel, ha bukott miniszterelnök magyarázza, hogyan kell országot kormányozni

Bezzegrománia – Redőnyök helyett ajtókat szereltek fel az ablakokra egy román iskolában