in ,

Ezek honnan szabadultak? Miközben Jakab feloszlatná egyszemélyben a parlamentet, a bolgár meg kormányzásra készül, addig a Fidesz tarolt Szekszárdon is

Ezek honnan szabadultak?

Szekszárdon a Fidesz lényegében szétverte a baloldalt. 

De sebaj, itt van nekünk az árnyékokkal küzdő bolgár nő, és Peti, az egyszemélyes parlamentfeloszlató nagytudású bukott „néppárti”.

Néha elgondolkodunk azon, hogy vajon ezek honnan szabadultak? Most el is játszunk ezzel a gondolattal.

ÍME:

Vészriadó a Diliházban

Az éjszaka csendjét egy hatalmas sziréna, és vörös villódzó fények törték meg. Visított, olyan hangon visított, amilyet ember nem tud elképzelni. Gondolhatnánk atomrobbanás történt, de nem, a magyarázó hangszóró máris betölti a teljes diliház területét:

– Figyelem! Figyelem! Kettős szökés történt! Klárika a kettesből, és Peti a hatosból megszöktek a zárkából! Figyelem! Figyelem! Forró nyomon üldözzük őket, aki teheti, szerelkezzen fel altatólövedékkel!

Ön- és közveszélyes bolondok szabadultak el a diliházból, ezért most teljes a riadóztatás. Ha még nem volt elég a káosz, már rendőrségi helikopterek is köröznek az épület felett, a pásztázó fényszórók forró nyomon üldözik a szökevényeket.

Már a sajtó is megérkezett, hiszen híres szökevényekről van szó, nem először szabadulnak ki, volt már rá példa és ilyenkor mindig nagy sajtóbotrányt okoztak.

 

Dr. Kiss Jenő Bendegúz, a Diliház főorvosa nyilatkozik az épület udvarán élőben a sajtónak:

– Betegeink nagyon veszélyesek, mert képesek megtévesztően hitelesen előadni magukat és ahogy a sajtó közelébe kerülnek, azonnal elkezdik megtévesztő kampányukat, hogy maguk köré gyűjtsenek támogató tömegeket. Peti az egyik legsúlyosabb esetünk: hol szélsőjobboldali, hol baloldali politikusnak adja ki magát, most pl. arról hadovált heteken keresztül a szobájában, hogy fel akarja oszlatni a parlamentet. Klári, akivel együtt tervezték a szökést, szóval nála sem sokkal jobb a helyzet: mostanában a cellájának árnyékába húzódik és úgy tesz, mintha miniszterelnök lenne és folyton kormányzásra készülne. A legerősebb gyógyszereink sem hatnak, éppen ezért mondjuk, hogy mindketten nagyon veszélyesek. Reméljük hamarosan megtalálják őket és újra visszavihetjük mindkettőt intézetünkbe.

– nyilatkozta a főorvos.

Függöny.

 

Figyelem! A történet fikciós, amennyiben a valósággal azonos ismertetőjegyeket vél az olvasó felfedezni, az csak a véletlen műve lehet.

 

 

mindenszo.hu

 



 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Elemzés: az ellenzék már megint nagyon kikapott egy időközin!

Anarchiát akarnak – Állandóan ezt a mintázatot futtatják baloldalt: túlóratörvény, SZFE, tanársztrájk, CEU, Klubrádió, Fudan, Nolimpia, Liget, Kézilabda VB, KATA…