in ,

Tóta W. Árpád Magyarország leghitványabb zugfirkásza – Köze nincs az újságíráshoz

Ő csak egy propagandista

Sok a frusztrált ember hazánkban, de amilyen válságos világot élünk, manapság nem csodálkozunk azon, hogy némely ideggyengénél elszakad a cérna. A probléma csak ott van, ha az illető újságírónak nevezi magát, és tollat adnak a kezébe. Tóta W-vel pontosan ez történt: úgy ír, mint egy elszabadult hajóágyú, fröcsög a gyűlölettől, konkrét mondanivalója nincsen, éltetőeleme, hogy gyűlölködik, utál mindent, ami magyar. 

Árpinál valami nagyon el lett baszva. Még régen. Gyerekkorában. Vagy az apja nem nevelte, vagy az anyja. Vagy verhette talán valamelyik szülő, vagy mindkettő, esetleg sötétebb dolgokat is műveltek vele, és most a világon akarja megbosszulni azt, amit vele gyerekkorában műveltek.

Feltehetőleg egyedül él, abból is fakadhat számos frusztrációja, amolyan Gréczy Zsolt 2, ki tudja mit művel otthon, de hogy szófosása van, az biztos. Az ilyennek nem újságot kéne írnia, hanem minimum terápiára járnia. Ismerünk pár jó szakembert, ha kéri, adunk pár telefonszámot.

 

Tóta W. munkásságát nehéz összefoglalni, de talán azért, mert olyan, hogy produktum, eredmény nemigen mutatható fel az illetőnél. Kvázi társadalmi haszna nincs, inkább kárára (örökös gyűlölködés, és társadalmi árkok ásása) van a magyarságnak, nem is kicsit. A másik nagy baj vele, hogy sátánimádó (erről korábban már írtunk).

Aki képes egy egész társadalmat, vagy egy ország millióit megbélyegezni, az náci. Tóta W. Árpád egy cikkében nemrég 3 millió embert ostobázott le, nevezett hülyének, ami a legsötétebb rémuralmi időket idéző kirekesztő, megbélyegző náci beszéd. Először csak lehülyéznek minket, aztán összegyűjtenek minket, és a végén elvisznek minket. Ismerős valahonnan, igaz? B listázás, Kulák lista, klerikálisnak bélyegzés, stb.

Szegényke, biztosan magányos, hiszen egyetlen libsi médiába sem hívják be, néha felböfögi napi gyűlölet félóráját, bezsebeli a gázsit, és kb. ennyi.

Ilyen frusztrált, instabil, szélsőséges egyénnek nem szabadna tollat adni a kezébe, ha pedig mégis kap nyilvánosságot, akkor ki kell csavarni a kezéből. Konok Pétertől a mikrofont kell elvenni, Tóta Wétől pedig a tollat. És rend lesz.

Normálisabb társadalomban az ilyenre ráhívják az orvost, vagy az ügyeletet. Utána pedig viszik ahova kell: zárka, ablakok nélküli gumiszoba, ott majd lehet dühöngeni.

 

mindenszo.hu

 



 

A magyar diákok felveszik a versenyt a nyugatiakkal – vallja a cambridge-i oktató

Nem áll le a szélsőbaloldali polgármester – Baranyi: Kárász Róbert hazudik, pontosan úgy csúsztat és torzít, mint a szennymédia propagandistái