in , ,

Vadon ügy – Nyílt levél az RTL programigazgatójának, Kolosi Péternek: ezt ennyivel nem úszhatjátok meg!

Nem és nem

Kolosi!

Menjünk vissza egészen 1997-re, amikor az RTL Klub betette lábát Magyarországra, és már akkor azt ígértétek, hogy „európai” „családbarát” televízió lesz, ami majd értékeket közvetít. Van a kezünkben egy diplomamunka, ami rólatok szól, és ez tartalmazza a 97-es RTL Klub létrejöttének ígéreteit, ezek között van a családbarát televízió szlogenetek is. Oszt’ mi lett belőle, Kolosi?

Ez lett belőle: Heti hetes, Való Világ, Éjjel-Nappal Budapest, X-faktor, és a hazug, külföldről pénzelt, és irányított híradásaitok, ahol tövig kinyaljátok a nyugat, és a liberális mainstream valagát.

Az MSZP-SZDSZ-nek megnyertétek a választást 2002-ben, és 2006-ban is. 2010-re átalakultak a tévés szokások, és létrejött egy rakás másik szar kereskedelmi tévé, ezért a ti erőtök, és nézettségetek is csökkent. Szerencsére.

Számos ORTT (több száz elmarasztalás a régi időkből), és NMHH panasz, a Heti Hetes még Ombudsmani elmarasztalást is kapott 2010 előtt, és néha százmilliós büntetések, és ezeket azért kaptátok, mert hazudtok, mert nem közvetítetek családi értékeket, csak a halál kultúráját és a nyugati liberális hazug szarságot böfögitek fel.

Emlékezetes ez a közös fotó az RTL vezérrel, Didierrel és Gyuri bá’-val:

Soros György belehúzott: Davosban tárgyal az EU pénzügyi vezetőjével

 

Ezek vagytok ti, ez a néhány ember a Te főnököd is.

Rezzenéstelen arccal olvassa fel évtizedek óta Szellő István és Erős Antónia az RTL hazugságait híradóitokban, be van fogva a szájuk jó kis havi fizetéssel: van az a pénz, amitől korpásodik a haj.

És el is érkeztünk a lényeghez: A Vadon Jani ügy, botrány tökéletesen mutatja kik vagytok ti: értékeket, toleranciát, egyebeket hirdettek, és közben nyilvánosan, hatalmas nyilvánosság és a kamerák előtt megaláztok egy szerencsétlen kisgyermeket, és ti egy sajnálkozó nyilatkozattal, meg Janit a műsorban büntető performansszal el is intézitek a dolgot! Hát, nem! Nincs ez ennyivel elintézve.

 

Alapvető elvárásaink:

  • Alap, hogy Vadont kitakarítjátok az RTL-ből
  • A műsor vetítését leállítjátok
  • Közleményt adtok ki, és elnézést kértek

 

Kevésbé alapvető elvárásaink:

  • Pusztító műsoraival, agymosó szarságaival és az egész cókmókjával, eltakarodik hazánkból ez a szemét, aminek RTL a neve.

 

 

És nekem ne gyere azzal a gyenge dumával, hogy erre van nézettség, és erre van igény. Fordítva van, kedves Kolosi: ezzel a szarral szórjátok tele az országot, ti züllesztitek le az igényeket erre az ócska, aljas, nulla szintre.

Akkor erről ennyit.

 

Az a szégyen, közös szégyenünk, a magyarok szégyene, hogy van még Magyarországon akár egyetlen nézőtök is.

 

mindenszo.hu

 



 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Vadon Jani botrány – Megszólalt az RTL, de ez kevés lesz – Szabadkozik az RTL Sebestyén Balázsék vicce miatt

Erre van pénz?? Pécsen 17 millió forintot fordítanának az összevissza mérő Publicus felmérésére