in , ,

Ezért a magyarok a legnagyobb küzdők a világon – 13 ezren látták már ezt a videót! A magyarok szembe mennek a fizika törvényeivel

Sokan felteszik a kérdést….

A politika és a válság posványának kellős közepén nem árt pár felemelő pillanat.

Sokan felteszik a kérdést, hogy világszerte  miért ilyen ismertek, és híresek a magyarok a politikában (főleg mostanában), a sportban, a tudományban, és miért vagyunk ilyen eredményesek az Olimpiákon? Sokan nem értik, miért mi mentünk neki elsőnek évtizedekkel ezelőtt a szovjet hatalomnak, miért szálltunk szembe a világ legerősebb hadseregével? Azt sem értik, miért járunk elől politikai példákkal manapság, és miért figyel fel hazánkra a világ olyan sokszor?

A választ a sportban kell keresni. A sportban mutatkozik meg az a szellem, az a küzdőszellem, ami egész nemzetünkre érvényes, szinte minden területen. A magyarok a legnehezebb pillanatokban hozzák meg a legjobb döntéseket, amihez rengeteg bátorság szükséges, és ha kell, az egész világ közvéleményével szembe fordulunk. Ez a mi erőnk.
A magyarok szembe mennek a fizika törvényeivel.

Íme, ez a pár perc megmutatja, hogy miért a magyarok a legnagyobb küzdők, egy több évvel ezelőtti videóban mutatjuk meg a választ mindenre:

 

 

Félelmetes magyar hajrá a floridai evezős világbajnokságon

A Simon Béla-Juhász Adrián duó Kolláth Vandával kiegészülve 2017-ben szerzett aranyérmet a kormányos kettesek döntőjében a floridai evezős világbajnokságon, miután az utolsó néhány száz méter valami félelmetesen sikerült a magyar egységnek. A hajrában valami olyat robbantottak a magyarok, ami szinte fizika törvényeivel megy szembe…

Nem számít, hogy nem magyarul van, mindenki érteni fogja, íme:

Ezt senki sem tudja utánunk csinálni!

 

 

mindenszo.hu

 



 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

Közel a lemondás: „Karácsony alkata nem bírja el a válsághelyzet okozta terhet”

Szétcincáltunk egy propagandistát – Dezső András, HVG-s propagandista össze-vissza hazudozik Orbán Viktor berlini látogatásáról – Íme a cáfolataink