in ,

Maki Zaj: a magányos hülye

Tényleg nem veszi észre magát

Nyomorult dolog, ha az embernek rá kell ébrednie, hogy nincs elég esze (…). Akkor már jobb, ha az ember teljesen ostoba.

John Vermeulen

 

A mondás Maki Zajra érvényes. A bibi ott van, hogy ő még nem ébredt rá a megfogalmazottakra, szegényke nem jött még rá, hogy nincs elég esze a politikához. Sajnos ez jutott nekünk. Ez jó a Fidesznek, jó az országnak, Maki kb. olyan hülye, mint a Feri. Rettenetesen öntelt, beképzelt, és túl nagyot képzel magáról, annyi különbséggel, hogy Feri okos, Maki Peti meg buta. Látszólag a hülyeség és butaság dolog itt összekeveredik, de akkor elmagyarázzuk: Feri úgy hülye, hogy közben okos. Maki úgy hülye, hogy közben buta. Na? Még így sem? Ferinél a hülyeség az önteltségéről szól, nem veszi észre magát, illetve csak néha, akkor háttérbe szorul, mert tudja, hogy őt az ország 70%-a utálja, mint a szart. Úgy akar az ellenzék vezetője lenni, hogy közben a magyarok utálják. És ez az, ami Ferit nem zavarja, nem veszi észre magát, ahogy Maki sem. De Maki sokkal jobban nem veszi észre magát, lassan ott tartunk, hogy Makit a magyarok jobban utálják, mint Ferit.

Sebaj, két hülye egy csárdában nem fér el, a Feri-Maki harc amúgy már eldőlt: Feri nyert. Maki egy bukott senki. A Fidesz számára már csak egy hasznos hülye. Minél többet van a színpadon, annál jobb. Maki, a magányos hülye. Pártot alapít a bukásra. Pártot alapít a semmire. Az önreflexió teljes hiánya.

Az ellenzék hatalmas csapdába került. Ami nem baj…

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

És ez egy tanszékvezető egy egyetemen -> Kaltenbach Szijjártónak: „Petike, kicsit ügyesebben hazudj, mert ezt talán már a híveid sem veszik be”

„Az ország szépen csődbe megy” – üzente meg a medencéből Lakatos Márk – Tud élni