in , , ,

A magyar választók még az ellenzéket támogató szuperhőst (Hulk, Mark Ruffalo) is legyőzték – Kár volt üzengetni Magyarországnak!

Semmi szükség nem volt rá – Esetleg nem kéne beavatkozni a magyar választásokba

Minden 2019-ben kezdődött. A Marvel szuperhős, Hulk, azaz Mark Ruffaló Amerikából üzent a magyar választóknak, hogy támogassák Karácsony Gergelyt az önkormányzati választásokon.

Már akkor is kikértük magunknak, hogy külföldről ugatnak bele egyesek a magyar választásokba, olyanok avatkoznak bele a magyar belpolitikába, akik nem itt élnek, nem adóznak itt, nem beszélik a nyelvünket, és semmilyen kötődése nincs végülis hazánkhoz. Szimpla Hálózati, nemzetközi beavatkozás volt.

 

Olvassák csak:

 

Az egy dolog, hogy ennek az üzenetnek semmi köze a valósághoz, de sebaj, ők úgy gondolták onnan, tengerentúlról, hogy bele kell pofázni a magyar belügyekbe. Nekünk egyébként úgy tűnt, mintha Mark Ruffalo saját elnökéről, Bidenről beszélne, akinek a fiacskája nyakig benne van az ukrán balhéban, arról az elnökről, aki a saját Fehér házának a kertjében is eltéved, és alszik el a kongresszusokon.

 

De Hulk szuperhős idén is megszólalt:

 

 

Sokra ment vele az ellenzék.

 

Végezetül egy kérdés HULK-hoz: ki a jó büdös franc vagy Te, hogy belepofázol a magyar közügyekbe? Mégis mit képzelsz Te magadról? Foglalkozz a saját bomlottagyú elnököddel, aki a saját kertjében is eltéved, egy értelmes mondatot nem tud kimondani, aki a demokráciát még hírből sem ismeri. Egyébként pedig a magyarok 2022 április 3-án legyőzték a libsi Hulkot is! Erről ennyit.

Most pedig, kedves Hulk, takarodj a hálózatoddal el együtt Magyarországról!

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Jakab Péter még mindig nem mondott le!

Háború! Totális káosz a baloldalon, máris egymást gyepálják – Czeglédy Csaba szerint Karácsony áruló, aki történelmi bűnt követett el