in ,

A liberális pöcegödör tetején Csáki Judit úszkál – Ő manapság a legnagyobb darab, és mindig a legnagyobb darabok úsznak legfelül

Viszi a prímet

Viszi a prímet, tartja a mondás: ahogy a zenekarban a prímhegedű viszi a fő zenei motívumot és erre játszik kíséretet a többi hangszer. 

Bayer Zsolt a pöcegödör motívummal szokta magyarázni a liberálisok viselkedését, mely elmélet szerint „mindig a legnagyobb darabok úsznak legfelül a pöcegödörben”, és ez bizony nagy igazság.

A bűzös pöce tetején lomhán, tétován sodródik egy jó nagy darab, Csáki Judit a neve. Bűze mindent eláraszt. Forrón gőzölög a szarhalomban, és néha pöfeteg gomba módjára kibuggyan belőle valami, amit most nem részletezünk.

 

Idézzünk ettől a nagy darabtól (Csáki):

ez a tömeg – mert ez tömeg – az a bázis, ami a kétharmadot biztosítja neki. orbán népének nincs perspektívája, nincs iskolája, foga kevés, szemüvege eltörött vagy nincsen, rosszul lát, elhízott és tönkrement –elképedtem, amikor a névjegyzékben láttam, hogy mennyi idősek, és mennyivel néznek ki többnek annál. sok a cigány, sok köztük kevésért megvehető, meg is veszik őket, a szavazatukat is. az országból, a világból nem értenek semmit, nem is akarják. ez a többség, mint látjuk.

 

Bizonyos alkalmakkor (pl. egy választás) a pöce tartalma felbuggyan, feltör a felszínre, a legnagyobb darabok látszanak a legjobban. Csáki Judit látszik a legjobban. Csáki Judit büszke. Büszkén gyűlöli a magyarokat. Megmondták ezt már nekünk régen (Kornis): 

 

mi sokkal jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket

 

Ezek tényleg gyűlölnek minket. Gyűlölik a magyarokat.

 

Jelen pillanatban Csáki Judit viszi a prímet, ő viszi a fő zenei motívumot és erre játszik kíséretet a többi hangszer. 

 

Ha ennyire gyűlölnek minket, felmerül a végső kérdés: mit keresnek még Magyarországon?

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Bayer Zsolt kíméletlen véleménye a vidékieket gyalázó Csáki Juditról

Trágár Blanka rovásírással üzente nekünk a Békemeneten: „Menjetek a p—ba!”, de most úgy néz ki, ő megy! – Videó