in ,

noÁr, noBrain

A csávó pont olyan, mint Herczeg Zoltán, divattervező

Színésznek csapnivaló, ezért cseszték ki több egyetemről, illetve fel sem vették.

Aztán elkezdett rappelni, most meg buzgómócsing Soros-csicska lett. A csávó pont úgy néz ki (közelülőszemű), és pont úgy viselkedik, mint Maki Zaj divattervezője, Herczeg Zoltán. Bár Herczeg nagyon eltűnt.

Ő az:

herczeg zoltán

 

Ha esetleg valaki nem ismerné fel, akkor újra:

Herczeg Zoltán: elképesztő, hogy mindenki retteg ettől a pojácától! - Városi Kurír

 

Az ő politikai mondanivalója annyi, hogy O1G. Ebből aztán a magyarok nem fogják a rezsit kifizetni, és nem kerül több kenyér az asztalra, de nem is mondtuk, hogy a baloldal akar ezzel foglalkozni. Nekik O1G a programjuk.

 

De térjünk vissza noÁr-ra. Szintén az O1G -féle koalíció tagja. Az ő mondanivalója is kb. ennyi. Nem több. Tehát semmi.

A teljesen tehetségtelen csávó pont úgy viselkedik mint ez a Herczeg. Íme néhány kép erről a megvezetett szerencsétlenről:

noÁr: "Hogy szegődj embernek, és hogy ne szegődj szolgának!" | Alfahír

 

Filmhu podcast #44: Molnár Áron - Podcast - filmhu

 

Molnár Áron noÁr: Tizenhat éves koromban engem is zaklattak, egy ma is aktív színész-rendező | 24.hu

 

Nem az a baj, hogy libsi, hanem, hogy buta. A legrosszabb kombináció pedig mégis csak az, hogy ha valaki libsi, hülye, és ráadásul szorgalmas. Nos, ő mindháromnak maradéktalanul megfelel.

Molnár Áron 34 éves. Az úgy szokott lenni, hogy általában valaki fiatal létére lázadó, tehát sokszor liberális, aztán benő a feje lágya, és konzervatív lesz. Nos, noÁr úgy maradt szegény. 34 éves, már nem fog változni. El kell sajnos tűrnünk a pofáját.

 

 

A legvérlázítóbb, mégiscsak az, hogy Újvidéken született, tehát vajdasági. És azoknak a szekerét tolja, akik 2004. december ötödikén az újvidékieket is megtagadták, a határon túli magyarok ellen kampányoltak a népszavazáson. Soha, sehol, semmikor nem állt ki a határon túli magyar testvéreink mellett. Ez a legnagyobb szégyen. Az ő szégyene.

 

Kitaláltunk neki egy új szlogent, írhatna róla egy dalt: noÁr, noBrain.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

A New Yorkban született Momentumos Daniel T. Berg is fegyvereket küldene Ukrajnába – Háborúba sodorná Magyarországot a politikus

Végre! Végleg megszűnik Hodász atya YouTube-csatornája