in , , ,

Elszállt az olaj és a gáz ára is – De jó, hogy most Orbán-kormány és árSTOP+rezsicsökkentés van!

Most jön meg a rezsicsökkentés igazi értelme

Háború van a szomszédban. Nagy háború.

Míg a nyugati propaganda arról beszél, hogy Putyin elszámította magát, mert 1 hét alatt nem tudta bevenni Ukrajnát, addig ugyanez a nyugat elfelejti, hogy senki sem beszélt 1 hétről, soha nem is volt szó róla. Egy „villámháború” is kb. 30-35 napig tart, attól pedig még elég messze vagyunk. A lényeg, hogy Magyarország ne keveredjen ebbe bele, és hogy a lehető legkevesebb gazdasági kárt okozzon nekünk a háború és a sok értelmetlen nyugati szankció Oroszország ellen. Önök láttak már megfutamodó felet, mert szankciókat szenvedett el? Ez csak olaj a tűzre. Mindenesetre a nyugat fegyvert már küldött az ukránoknak, de a szenvedő népnek segélyt még nem. Mi viszont segítünk: befogadunk és segélyt is küldünk. A nyugat egyetlen fillért támogatást nem adott eddig.

Ennyit a háborúról, nézzük az energiaárakat.

 

 

GÁZÁRAK

Az európai gázárak új történelmi csúcsra emelkedtek
Az energiaköltségek több mint 40%-kal megugrottak az Oroszországból érkező stabil szállítások ellenére – írja az Rt.com.

 

A gáz ára Európában hétfőn az egekbe szökött, és a történelem során először meghaladta a 3600 dollárt 1000 köbméterenként.

Az árak tovább emelkednek, mivel a piaci szereplők tartanak az Ukrajnában zajló orosz katonai offenzíva kimenetelétől. Eközben az orosz állami energiaipari óriásvállalat, a Gazprom nagy gázexportőr hétfőn közölte, hogy továbbra is rutinszerűen szállít orosz gázt Európába tranzitra Ukrajna területén keresztül.

„A Gazprom az európai fogyasztók kérelmeinek megfelelően, március 7-re 109,6 millió köbméter orosz gázt szállít tranzitra Ukrajna területén keresztül a szokásos módon – közölte újságírókkal Szergej Kuprijanov, a Gazprom hivatalos képviselője.

 

OLAJ

A Brent ára jelenleg 9 százalék pluszban áll, de volt már 18 százalék pluszban is, egészen 135 dollár közelébe emelkedett az árfolyam.

Döbbenet.

 


 

Összegzés: ezért jön jól a rezsicsökkentés, mert így nálunk nem emelkedik a rezsi ára. És ezért jön jól a benzinárSTOP, mert annak az ára sem fog emelkedni. Szerencse, hogy van egy Orbán Viktorunk.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Óriási bukás volt az MTVA előtti tüntetés – Makira kb. 300 ember volt kíváncsi – Ez sovány

Brutális – Ez ma a baloldal – Megtámadták a Pesti Tv stábját az MTVA előtti tüntetésen – Videó