in , , ,

Máthé Zsuzsa: amit Ukrajna nagykövet asszonya megengedett magának, az döbbenetes

Hiszterikusan követelte Magyarország katonai részvételét egy háborúban, amihez semmi közünk sincs.

„Amit Ukrajna nagykövet asszonya megengedett magának tegnap a magyarokkal szemben, az döbbenetes. Hiszterikusan követelte Magyarország katonai részvételét egy háborúban, amihez semmi közünk sincs, belerúgva március 15-i nemzeti ünnepünkbe a kárpátaljai magyarokat régóta elnyomó ukrán kormány képviselőjeként. Inkább nem is minősítem az egészet.

Ugyanakkor fontos, hogy senki ne azonosítsa egy pillanatig sem a menekülő embereket ezzel a vérlázító performansszal – ők ugyanis tragikus elszenvedői két nagyhatalom Ukrajna területén, az ott élőkkel vívott háborújának. Minden segítséget meg kell adni számukra!

Ami viszont minden képzeletet felülmúl, az a magyarországi ellenzék és holdudvarának orkántapsa az ukrán nagykövetasszony produkciója hallatán. A felelősség teljes hiánya, a nemzeti érdek tökéletes semmibevétele az, ahogy csahos »orbánozásuk« szintlépésével magyar emberek életét is kockára tennék. Erre nincs magyarázat, nincs mentség.”

 

– írja Máthé Zsuzsa

 

 

Add tovább!

Felszólítás: Maki Zaj! Nagyon agresszívan kommunikálsz! Állj le! Ezzel csak ártasz Magyarországnak

Megszólalt a saját magát levizelő Perjés Zoltán is: a világ fog össze egy tömeggyilkos ellen, kivéve a paraszt magyarokat