in ,

Felszólítjuk Dobrev Klárát: változtasd meg Te az életmódodat!

Mégis mit képzelsz magadról?

Dobrev!

 

Mivel Te is  mindig, mindenkit bunkó módon tegezel, engedd meg, hogy mi is tegezzünk téged.

Rövidek leszünk, mert egy olyan szemét gazemberrel, mint Veled, nem sokat szeretnénk foglalkozni. És hiába perelsz a „szemét gazemberért”, neked ezt tűrnöd kell, közéleti személy vagy.

Tehát csak röviden. Erről lenne szó:

Ez eddig a legdurvább videó Dobrev Kláráról – Teljes életmódváltásra kötelezné a lakosságot Gyurcsányné – Videó

 

Mégis mi a fenét képzelsz magadról? Te akarod megmondani, hogyan éljenek a magyarok? Hogy kinek, mikor milyen ajándékot vegyünk, hova menjünk nyaralni, és hogy miért és mennyire változtassuk meg az életmódunkat, mert Brüsszel és te úgy kívánod? Mi a fenét képzelsz mégis magadról? Hm?

Apró unokaként (Gyurcsány anyósa Apró Piroska a Rózsadombon, egy a zsidóktól elrabolt villában nőtt fel, Kádár János szomszédjaként. Az ő édesapja volt Apró Antal, Kádár legközelebbi munkatársa, ezért is voltak szomszédok a Rózsadombon, esténként csak úgy átsétáltak egymáshoz. APRÓ ANTAL NAGY SZEREPET JÁTSZOTT AZ ÖTVENHATOS FORRADALOM VÉRES LEVERÉSÉBEN, mindig ott állt Kádár mellett. Sokan állítják, hogy ő volt a „fogóember”, akit a szovjet titkosszolgálat állított rá Kádárra. Itt kezdődik a Gyurcsány-vagyon története. Apró Antalnak még a fia is titkosszolgálati főnök lett – a szovjetek nagyon figyeltek arra, ki kerül ilyen helyre –, de a lánya, a későbbi Gyurcsány anyós, Apró Piroska is hamar bizalmi állásokat kapott a titkosszolgálatok felügyelte külkereskedelemben. A csóró pápai fiú, aki harsány erőszakosságával tűnt ki a többi kiszes, ifjúkommunista közül, jól jött strómanként Apró Piroskának.
AZ ANYÓS HORN GYULA TITKÁRSÁGÁNAK VEZETŐJEKÉNT JUTOTT AZ IRDATLAN VAGYONHOZ. Ekkor szerzett meg a családnak több fontos gyárat, vállalatot, méghozzá olyan milliárdokat termelő területen, mint a magyar timföldgyártás. origo.hu) eleget szóltatok már bele az életünkbe. Ilyenkor nem a közéletben kell részt venni, hanem meghúzni magad, és élni a nyugodt életedet, de te megint itt vagy, és bele akarsz szólni mindenbe, a férjeddel együtt. Nem szégyellitek, hogy a mai napig egy zsidóktól elrabolt villában laktok?

És most idetolod azt a bolgár képedet és arról hadoválsz, hogy változtassuk meg az életmódunkat?

MÉG MIT NEM! Változtasd meg te a tiédet!

Április 3-án elsöprő vereséget mérünk rátok, kommunistákra!

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

„A kocsim is csupa velő, meg haj, tök undi” – így kommentálta Karácsony jelöltje a halálos balesetét

Szakcsi Lakatos Béla: azért bánthatnak engem a baloldalon, mert keresztény és konzervatív érzelmű vagyok?