in ,

Bolhacirkusz – Ócska, gagyi színjáték – Minden maradt ugyanaz, csak a bábut cserélték le!

Semmi se változott

A színjáték tovább tart. Az embereket nem tudták Kamu Gerivel átverni, ezért főszereplőt cseréltek. Azaz inkább bábut.

Kamu Gerivel nem lehet még egyszer főpolgármesterséget nyerni, mert úgy szétkúrta Budapestet, hogy öröm nézni. Káröröm. Kárörvendünk, hogy mekkorát cumiztak az ostoba birka budapestiek. Persze, hogy birkák, mert nem tanulnak. Semmiből. Ezért újra és újra az egész ország, vagy éppen a főváros szív a hülyék miatt minimum négy évig.

Szóval Kamu Gerivel már lószart sem lehet nyerni. Maki Zajjal meg sikerült kétszer is nyerni Hódmezővásárhelyen. Van ott is elég hülye. Meg egy béna Fidesz helyben. Bénának kell ugyanis lenni akkor, amikor egy MZP szétcseszi a „városát”, majd normális alternatíva híján, újra erre a hülyére szavaznak. A Fidesz ezen gondolkodjon el. És sok minden máson is gondolkodjon el. Vannak javulások 2019 óta, de jelentős változásokat sajnos nem látunk még. Pedig Maki Majom valós veszélyt jelent a 2022-es választásokra, és a Fidesz-KDNP-re nézve.

Örülnénk, ha a guruk, Habonyék és társaik kitalálnának valami jót, frappánsat, amivel az agyagba lehet döngölni ezt a hazaáruló álbaloldali oligarcha bandát.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

 

Pilhál György szerint Fegyőr pszichiátriai eset

Indul a csicskulás? Gyurcsány máris berendelte magához Maki Zajt