in ,

Philip: a szavazófülkék magányában revansot veszünk rajtatok

Ezek ugyanis a ti előképeitek: a destruktív, kizárólag rombolni képes balos horda.

„A HETI SZAMUELY TIBOR EMLÉKGYŰRŰT MEGOSZTVA KAPJA: Dobrev, Fekete-Győr, Jakab, Karácsony és Márki-Zay népbiztos. Álljunk meg egy pillanatra! Ki is oktat bennünket folyamatosan jogállamiságból? Ki sápítozik folyton a demokrácia haláláról? Ki jelentgeti fel külföldön a hazáját menetrendszerűen, diktatúrát hazudva?

Ti vagytok. Ti, akik most kánonban fenyegetőztök a kétharmados törvények egyszerű többséggel való átírásával, miniszterelnöki utasításra lefoglalt magánvagyonokkal és bankszámlákkal, börtönnel, koncepciós perekkel, elkobzással. S közben ugyanaz a vak, beteg gyűlölet süt a szemetekből, ami a szadista Lenin-fiúk proligőggel átitatott, kisebbségi komplexusából fakadt.

Ezek ugyanis a ti előképeitek: a destruktív, a világhoz soha semmi értéket hozzá nem tevő, kizárólag rombolni képes balos horda. S ti persze bármit mondhattok és megtehettek, mert e hergelő, ocsmány monológok hallatán úgysem horkan fel nyugati elvtársaitok – máskor oly érzékeny – jóemberkedő droidcsapata, sőt lelki orgazmusuk hatása alá kerülve, aléltan tapsikolnak a háttérben…
Mi tagadás: nem könnyű elviselni benneteket, de tűrjük. Tűrjük, egészen 2022 tavaszáig. S akkor – a szavazófülkék magányában – revansot veszünk rajtatok. Garantálom: fájni fog!”

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Most az egyszer igaza van Maki Zajnak: nem fognak ránk szavazni, ha Gyurcsány neve ott a szavazólapon

Agyhalál és teljes sötétség: Kamu Geri szerint „Orbán alkotmánya egy árulás” – De azért Kamu Geri felesküdött rá 2019-ben