in , ,

Varga Judit üzenete a hazug leveleket írogató ellenzéknek – Olvasom, hogy tegnap aggódó levelet küldtek az Unió vezetőinek

 

️Az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek most épp az uniós vezetők szoknyája mögé bújva terjesztik az álhíreket️

️ Olvasom, hogy tegnap aggódó levelet küldtek az Unió vezetőinek, hogy hazánk az Unió tagja maradhasson 2022 után is. Levelükben azt írják, hogy Orbán Viktor ki akarja vezetni Magyarországot az Unióból.

️ Itt jelzem Gyurcsány Ferenc csapatának, hogy rossz adást néztek, hiszen nem a magyar miniszterelnök beszélt a múlt heti uniós csúcson Magyarország kilépéséről, hanem a hazai ellenzék holland szövetségese – a magyarokat letérdepeltetni vágyó -, Mark Rutte ajánlgatta hazánknak a kilépést.

️ Gondolom, nem csak számomra érthetetlen, hogy az ellenzéki térfélen még mindig nem tűnt fel, hogy a honfitársaink döntő többsége a magyar érdekek brüsszeli képviseletét várja el a megválasztott vezetőktől és nem a brüsszeli érdekek Magyarországon történő képviseletét.

 

– írja a közösségi oldalán az igazságügyminiszter.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Pityergő Peti – Gyurcsány bohóca, Jakab nehezen viseli, hogy alulmaradt a lájkversenyben – Ezért most megint egy hülye akciót hajtott végre

Balliberális „vitakultúra”: letiltotta Deák Dániel elemezőt Szabó Tímea a közösségi oldaláról