in ,

Nézzék ezt a fotót! Klári és a gazdája

Ugye milyen aranyosak?

Egy jó kis cikkel jelentkezett a minap a Tűzfal csoport, amit az origo.hu szemlézett. A cikkben találtunk egy nagyon beszédes fotót a múltból. Nagyon, nagyon beszédes kép!

A képen látható Klári és Párhuzamos György.

Nézzék csak.

 

 

De mint ugye azt a haladó sajtóból tudjuk:

  • nincs hálózat
  • nincsenek NGO-k
  • nincsenek hazaárulók
  • nincsen háttérhatalom
  • nem pénzel pártokat Párhuzamos György

 

Ez a kép csak úgy készült. Csak úgy sétált valahol a Gyuribá’, és csak úgy ránézett Klárika spontán, és csak úgy összemosolyogtak. Véletlenül, mert semmi, de semmi közük egymáshoz. Meg lett mondva nekünk, hogy ő csak egy öreg bácsi, aki nem csinál semmit, és nem tehet semmiről. Tudják, kedves olvasók? Hisz’ megírta a Telex.hu, a HVG.hu, meg a 24.hu, és minden nap minden este megmondták az RTL Klubon is, bizony.

Apropó, RTL Klub, mutatunk még egy érdekes fotót az RTL Klubról. A fotón az RTL főnöke, Bertelsmann látható, igencsak elit társaságban:

George Soros: 'The World Needs Europe And Its Values' - Bertelsmann SE & Co. KGaA

 

 

Ez is csak egy véletlen találkozó volt. És az is véletlen, hogy mintegy házi tévéjeként évente nyilatkozik egyet a tévének Párhuzamos György, aki mindig kifejti jelentős aggódását a magyarokért.

Ezen a világon minden csak úgy történik, magától, spontán, senki nem szervez meg semmit, a háttérben nincsenek pénzmozgások, meg semmi ilyesmi.

Most, hogy felmondtuk a liberálisok mantráját, ezt a cikket ezennel be is „rekesztjük”.

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Most kap agyvérzést az ellenzék – Orbán Viktor: szabad a sör.

Ifj. Lomnici Zoltán: a magyar baloldal hadat üzent a tudománynak