in ,

Philip bemutatja a Momentum kecskeügyi miniszterét

Megoldották!

Megoldották! A Momentum megtalálta a kecskeügyi miniszterét! Jut eszembe: híres földrengésügyi felelősük, Berg Dániel rájött már, miért mozgott a föld? – írta szerdai posztjában Rákay Philip kommunikációs szakember, miután a baloldali párt egyik országgyűlési képviselőjelöltje azzal népszerűsítette magát, hogy közbenjárásának köszönhetően elfogtak egy megvadult kecskét. Vegyük már észre: a Momentumnál tényleg kevés kínosabb és vállalhatatlanabb van – kommentálta a történteket. 

A lila politikai szatócsboltban széles a választék: a hazaáruló brüsszeli feljelentésektől az újságírók eltakarításának decens ötletéig, a koncepciós perektől a határon túli magyarok elárulásáig, a kecskebefogástól a földrengéskutatásig terjed a kínálat.

De pult alól bármit (is) megoldanak… Van itt: napelemes atomerőmű, százezres koronavírus oltás, kizárólag rendőrsorfalra aktiválható, önejtős füstbomba, négynapos munkahét, importált, hivatásos forradalmárok, szektás tekintetű, erősen affektáló és grimaszolva irritáló, a magyart kissé törve beszélő uniós képviselőnők, és még hazugságvizsgálóra kötve hülyeségeket beszélő pártelnök is kapható.
Amit a kedves vásárlók – akarom mondani, szavazók -, de legfőképpen, amit a nyugati tartótisztek parancsolnak!

Vegyük már észre: a Momentumnál tényleg kevés kínosabb és vállalhatatlanabb van…

 

 

 

 

(origo.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Kivéreztetés, mi? Rekordméretű forrás az egészségügyben

Agyhalál – A magyar zászló még nem fontos – Tibeti zászlókkal küzd a járvány ellen a Momentum alpolgármestere