in ,

Fekete-Győr András olyan kommunista terrort ígért meg, hogy Péter Gábor fontolgatja a feltámadást

A Momentum nevű ügynökpárt elnökének bármely felszólalására a jóérzésű embereknek ipso iure ökölbe szorul a kezük

A Momentum nevű ügynökpárt elnökének bármely felszólalására a jóérzésű embereknek ipso iure ökölbe szorul a kezük, azonban kiemelt helyet kapnak a felháborodók között a jogászok, akiknek nemcsak a politikai lózungok tűnnek fel, hanem azok a szakmai böszmeségek is, amelyeket az ifjú Szamuely-reinkarnáció korábban nem látott magasságokba emelt.

Az ATV műsorában Krug Emília, álkritikus tevékenységét csúcsra járatva, feltette a kérdést az óvodások pártja újdonsült miniszterelnök-jelöltjének: megdicsérnék-e az egykori jogászprofesszorai a mozgalom programpontjai miatt? – és itt vélhetően az ÁVH-s módszerekre utalt. A borostás forradalmár azonban büszkén kihúzta magát, és elárulta, hogy 2022 után többek között a legfőbb ügyészt is el fogják lehetetleníteni.

 

Az elmúlt harminc évben nem volt következménye a politikai bűnnek

– mondta a magyarországi román érdekképviselet legfőbb szószólója. Valamelyest egyet tudunk érteni, ugyanis ez a következménynélküliség teszi lehetővé azt, hogy egy olyan nemzeti büszkeségnek, mint az olimpia rendezésének a megfúrása büntetlenül marad, az elkövetők pedig az Európai Parlamentben és az ATV-ben hazudhatnak reggel, éjjel meg este.

Mi, momentumosok senkivel nem egyezünk ki.

Igen. Ez így elhangzott. Hogy a stúdió leszakadó plafonját azóta sikerült-e helyrehozni, nem tudjuk, az viszont biztos, hogy a határon túli magyarság barátjának nehezen nevezhető Dan Barnán kívül a Romentum összeállt – ergo kiegyezett – Gyurcsánnyal, az MSZMP jogutódjának tagjaival, valamint a kisnyilasból lett Lenin-fiúkkal is, élükön a napjait parizeren és Piros Aranyon tengető roncsderbi-versenyzővel.

VIRÁG ELVTÁRS, EZ AZ ÍTÉLET…

A hülyeség mellett teljes mellszélességgel kiálló hazafi kibővítené a bíróságok jogköreit, hogy kötelezzék az ügyészséget vádemelésre. Érdekes gondolatok… csak épp nem a könyvtárban, hanem az elmegyógyintézetben. Ha a bíróság mondaná meg az ügyészségnek, hogy mikor és miben emeljen vádat, azzal finom szólva is felborítanák a büntetőeljárás Európa-szerte megszokott rendjét. Arról nem is beszélve, hogy lehetőséget teremtene az „Ez az ítélet, Virág elvtárs”-  szituációk elszaporodására, bár kötve hisszük, hogy ez az idén harminckét éves miniszterelnök-jelöltet különösebben zavarná – persze, amennyiben hallott már egyáltalán Bacsó Péter ikonikus filmjéről.

Mi senkit nem fogunk bántani, aki nem politikai kinevezett.

Köszönjük, tehát a nemzeti érzelmű politikusok és – Fegyőrék elmélete szerint – politikai kinevezettek mehetnek a Dunába… A demagógia és az öncélú politizálás bűvkörében vergődő „államférfi” felkérte a minisztériumokban és az ügyészségen dolgozókat, hogy dokumentáljanak, mentsék le a náluk lévő anyagokat, mert a kormányváltó bolsevikoknak szükségük lesz rá. Péter, Eörsi és Bauer képzeletbeli hármasfogata sem biztathatta volna szebben az elvtársakat a rendszerszintű besúgásra és listázásra. A pártelnök nem egyebet irányoz elő, mint a liberális demokrácia szivárványos zászlaja alatt visszahozni az ’50-es éveket Magyarországra, ezeket pedig már nem is rejti véka alá. Az úgynevezett Felcsúti-per kommunista analógia alapján hívná újra életre a koncepciós eljárásokat.

A műsorvezetőnő rákérdezett a magángépek felszállása korlátozásának szükségességére – merthogy ez is az új SZDSZ programpontjai között szerepel –, a rendőrökre füstgránátot „ejtő” bátor szabadságharcos azonban itt sem jött zavarba, és határozottan állította, hogy az oligarchák, valamint a politikusok így majd nem fogják tudni kimenekíteni az illegálisan szerzett vagyonukat. Úgy tűnik, a fiatalos, modern politikus képében tetszelgő européer még nem hallott banki átutalásról, arról nem is beszélve, hogy ezek az állítólagos óriási vagyontömegek sokszor ingatlanokban állnak. Vajon azokat is repülőkkel szállítanák külföldre? Vagy csak Fekete-Győrt ejtették a fejére gyermekkorában – egy repülőről.

FEGYŐR VISINSZKIJ MÓDSZEREIVEL HOZNÁ VISSZA A TERRORT

A jogász végzettségű „rendszerváltó” előzetes intézkedés keretében megtiltaná az úgynevezett NER-lovagoknak, hogy külföldre utazzanak. Nos, ez az elképzelés több sebből vérzik. Kezdjük a terminológiánál: kedves (na jó, igazából arrogáns) pártelnök úr, olyan nincs, hogy előzetes intézkedés, csak ideiglenes intézkedés létezik. A másik pedig, hogy ideiglenes intézkedést a polgári és közigazgatási perekben szokás kérni, és irányulhat például dolog kiadására, de semmiképp sem személyi szabadság korlátozására. Fekete-Győr András és pártjának huszonöt pontja két forrásból merít: Gyurcsány Ferenc 2006-os programjából, és A. J. Visinszkij szovjet legfőbb ügyész és „jogtudós” büntetőjogi elveiből. Előbbi romba döntötte a magyar gazdaságot, utóbbi pedig eszközt adott a vérbírók kezébe, akik honfitársaink tömegeit végezték ki koncepciós perekben. A fiatal pártelnök átlépett egy határt. Innentől már nem tehetjük meg, hogy csak legyintünk, mondván: komolytalan ostobaság, semmi több. Nem, ez fenyegetés az egész nemzetre, a jogállamra, és a harmincéves szabadságunkra. Nem tehetjük meg, hogy csak legyintünk, mert vétkesek közt cinkos, aki néma.

 

 

(Szűcs Gábor, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Az ugató bolsevik kutyákat láncra kell verni – A Felcsúti-per is arra a sorsra jut, mint a Tiborcz-adó – Először a szádat most ki szappannal, Fegyőr

Nagyon pörög! Már több mint kétszázezren töltötték ki a kormány állatvédelemről szóló kérdőívét