in ,

Komolyan kezdünk aggódni Cseh Katalin mentális és fizikai állapotáért!

Van miért aggódni

Úgy véljük, a legutóbbi Cseh Katalin felszólalás után megállapítható, hogy van miért aggódni a Momentumos EP képviselő kapcsán.

Mentális és fizikai állapotát illetően a képviselővel feltehetőleg problémák vannak, amit most kielemzünk.

 

Beszéd / mentális probléma

Magával a beszéd tartalmával nem érdemes foglalkozni, ugyanis annak valóságtartalma konvergál a nullához. Sokkal érdekesebb azonban, hogy a beszédmód, annak sebessége bizonyos tudatmódosítók használatára utal. Ennek mértékét és fajtáját ugyan nem ismerjük, de egy fiatal képviselőt bármilyen drog nagyon hamar teljesen szét tud csapni rendesen, ami mondjuk jelen esetben Magyarország szempontjából kifejezetten előnyös is lehet.

 

Fizikum

Tekintettel arra, hogy Cseh Katalin mindösszesen 32 éves, a szeme alatt megjelenő karikák különös aggodalommal töltenek el (dehogy tölt) bennünket. A szeme alatti egyre durvább táskák, és a felpüffedt arc, a túl sok smink arra utalhat, hogy a képviselőnő piál is, nem is kicsit! Elég csak Gyurcsány Ferenc színe változását megfigyelni az évek alatt, aki ugyan tudatmódosítót nem használ, piálni viszont egyre többet piál („A Gyurcsány minden nap részeg!”, mondta egy barátja a Hír Tv-nek), a feje ugyanolyan tüneteket mutat, mint most kicsiben Cseh Katalinnak. Feri azért nem beszél olyan gyorsan, mert speed vagy kokain nélkül az ember nem pörög annyira, a piától viszont belassul, s Feri nyelve régen még nagyon pörgött, ma már csak inkább bukdácsol, bizonyos szavak kimondása nem is sikerül a szemkilövetőnek.

 

Összegzés: összegzés az nincs. Talán csak annyi, hogy minél jobban szétcsapja magát az EP képviselőnő, annál jobb a magyarságnak.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Hoppá! Megtörte a csendet Raffay Ernő történész!

Igazán remek hír a magyaroknak! Sorra omlanak össze a baloldali összefogások az önkormányzatokban