in , ,

Október 13! Emberek, nincs lefutott meccs!

A választásoknak akkor van vége, amikor lezárják az urnákat!

Október 13-án önkormányzati választások lesznek. A jelek szerint a kormány jó eséllyel indul a városok, falvak többségében, és Budapesten is szép eredményt érhet el, Tarlós István pedig jó eséllyel újra elnyerheti a főpolgármesteri posztot. Jönnek a szebbnél szebb közvéleménykutatási adatok, meg jönnek kevésbé szépek is, de mi éppen ezért mondjuk, hogy addig, amíg nincsenek lezárva október 13-án az urnák, addig a választási eredmények végkimenetele TELJESEN NYITOTT!

Szeretnénk, ha megértené mindenki, hogy NINCS LEFUTOTT MECCS! Tanuljunk 2002-ből, és tanuljunk a 2006-os eredményekből is! 

 

Természetesen a választások eredményeit nem tudhatjuk, senki sem tudja, de van számunkra itt a szerkesztőségben 5 cél, amit jó lenne elérnünk. Mi ekkor lennénk 100%-osan elégedettek:

  • Márki Zay Péter elveszíti a választást Hódmezővásárhelyen
  • Tarlós István lesz a főpolgármester
  • A XVIII. kerületben Ughy Attila (Fidesz-KDNP) nyeri a választást (a szerkesztőség itt lakik, ezért számunkra nagyon fontos a kerület sorsa)
  • Az összes megyét megnyeri a Fidesz-KDNP
  • Szegeden Nemesi Pál megveri Botka Lászlót

 

Lehet, hogy fárasztó ez a sok kampány, és választás, de ilyen a demokrácia! Egy pillanatra sem aludhatunk el, egy pillanatra sem bízhatjuk el magunkat!
A kommunisták mind ott lesznek, legyünk hát ott mi is!

Vigyük be a balliberálisoknak a végső döfést!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

 

Mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Hős magyar rendőrök! Újraélesztettek, és megmentettek egy férfit!

Polt Péternek és családjának halálát kívánják az Alfahir.hu Jobbik szimpatizánsai