in ,

Hihetetlen! A teljes ellenzék a magyar családok ellen szavazott!

Az ellenzék Gyurcsányékkal az élen a családok ellen szavazott

Az ellenzék Gyurcsányékkal az élen a családok ellen szavazott – jelentette ki Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője. A politikus hangsúlyozta: az országgyűlés pénteken elfogadta a 2020-as költségvetést, de az ellenzék megint a magyar családok ellen szavazott, amikor nem támogatták a családok költségvetését.

“A jövő évi büdzsében két és félszer több pénz jut a családokra, mint amennyi a 2010-es költségvetésben rendelkezésre állt. Az ellenzék mégsem szavazta meg. Gyurcsányék, a szocialisták, a Karácsony-pártiak, a jobbikosok az LMP-sek gyakorlatilag a teljes ellenzék a családok ellen szavazott. Érdekes módon amikor az Európai Parlamentben a migránsok támogatásáról van szó, akkor a bevándorlás párti baloldal gondolkodás nélkül megszavazza a támogatások növelését” – hívta fel rá a figyelmet a Fidesz országgyűlési képviselője.

Dunai Mónika szerint az ellenzék egyértelművé tette, hogy nekik nem a magyar gyermekek, nem a magyar édesanyák és nem a magyar édesapák az elsők, hanem egy másik Magyarországban gondolkodnak.

A meglévő családtámogatások mellett elutasították azokat az új intézkedéseket is, amelyeket a családi akciótervvel vezetünk be, hiszen a jövő évi költségvetés biztosítja a babaváró támogatáshoz, a bővülő otthonteremtési kedvezményekhez, a falusi csokhoz és a nagyszülői gyedhez szükséges fedezeteket is

– tette hozzá.

A Fidesz meglátása szerint a Gyurcsány Ferenc által vezetett ellenzék folytatja ugyanazt a családellenes politikát, amit kormányzásuk alatt, amikor sorozatos adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották a magyar családokat.

(pestisracok.hu)

Bréking! Orbán Viktor hatalmas politikai győzelmet aratott! – Ursula von der Leyen az Európai Bizottság új elnöke

Dobrev se**et csinált a szájából – Megszavazta Ursula von der Leyen-t