in ,

Vicc: a hírhamisító 24.hu beszél az MTVA hírhamisításáról – Bagoly mondja…

Egy kis elemzés

Rendkívül érdekes és humoros is egyben, amikor a hírhamisító 24.hu (a 24.hu hírhamisításairól ITT és ITT olvashatsz!) beszél hírhamisításról. Felettébb szórakoztató a 24.hu propagandistájától, amikor hírhamisítónak nevezi az MTVA vezérigazgatóját., Papp Dánielt. Horváth, ez a kis fehérjehalmaz „újságíró” (ő nem újságíró, ugyanis a propaganda nem újságírás) volt az, aki Bayer Zsoltra támadt rá nagyjából egy hónappal ezelőtt, és ingatlan ügyekkel próbálta nehéz helyzetbe hozni Bayer Zsoltot: nem sikerült. Most éppen perek sorozata elé néz a kis kretén. Nem kellett volna hazudozni.

Így néz ki a 24.hu propagandistája:

Egy tipikus libsi, aki valóban hírhamisítással, gyűlöletkeltéssel, és a legalantasabb ösztönökkel (irigység) próbál hangulatot kelteni, és a társadalomban szándékosan mély árkokat ásni a politikai felek között. Ő profi! Ő ezzel keresi a kenyerét. Nyomorult egy élet. Ha valaki igazi közéleti kútmérgező, az Horváth Csaba László, propagandista.

 

Nos, most ő böfög az MTVA állítólagos hírhamisításáról:

Lassan elérkezik az idő, hogy az ilyen szellemi kútmérgezőket, propagandistákat megállítsa a nemzeti oldal. Horváth Csaba László soroljon már fel ugyan egy fake newst, ami az M1-en jelent meg! Ne véleményt fogalmazzon meg, mondjon egy olyan M1 hírt, amiről bizonyítható, hogy nem igaz, hazugság! Ugyanis ezt hívnák hírhamisításnak. Amennyiben nem talál ilyet, akkor fogja be a pofáját!

Arról persze ez a kretén nem ír egy sort sem, hogy a bíróság most marasztalta el Márki-Zay Pétert, JOGERŐSEN, a hódmezővásárhelyi kórházra tett kijelentései miatt.
Legyen ennyi elég ebből a senkiből, mert lényegében teljesen jelentéktelen, hogy Horváth Csaba László propagandista mit hazudik éppen a 24.hu hasábjain (azért néha nem árt tájékoztatni a közvéleményt erről.)

Magyarország egyik legnagyobb gyűlöletkeltő portálja, az egyik legnagyobb hazugsággyára a 24.hu. Magyarország ezeknél tényleg többet érdemel!

mindenszo.hu

Bréking! – Újabb tűzvész egy francia templomban, valószínűleg felgyújtották

Hiába vezet a Fidesz! Nem érdekelnek a közvéleménykutatások! El akarnak altatni minket!