in ,

Gyurcsányné megint hülye – Beszólt Orbán Viktornak

Ennek elment az esze

Dobrev Klára pártja Európa, maradunk! címmel indított kampányában azt mondta, „Európa nincs válságban, de tovább kell fejleszteni, hogy mindenki érezze, Európához tartozik”.

Az erős, szociális Európa megteremtésnek lépései közül az európai családi pótlék bevezetését, az európai minimálbér-programot, az európai minimálnyugdíj-biztosítását, illetve a minden európai polgárnak járó európai egészségügyi minimumot emelte ki a politikus.

Orbán Viktor retteg az erős Európától, hatalma addig tart, amíg saját kezében tudja tartani” – mondta a szerinte a kormányt kiszolgáló sajtóra, ügyészségre és bíróságokra utalva.

 

Mondja ezt az elmebeteg, amikor a bíróság szerint az O1G ok, de ha Bayer Zsolt mondja Vona Gáborra, az nem ok.  Mondja ezt az elmebeteg, agyhalott gazember bolgár nő, amikor a kémbotrányban minden gazembert felmentettek. Miről beszél ez nő? Hol él?
Milyen európai családi pótlék? Miről hazudsz, Te bolgár?

Te csak a DK-s szektádat eteted! Egy szavad sem igaz, félsz attól, hogy az Altus miatt, Czeglédy miatt, és a többi maffiatevékenységed miatt egyszer végre el leszel számoltatva! Akkor téged semmilyen mentelmi jog nem fog megmenteni, még az európai sem!
Ez a nő nem mandátumot érdemelne, hanem BÖRTÖNT!

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Tényleg nincs baj a magyar oktatással! – Kiemelkedően szerepeltek a magyar diákok

Megvan az Év Propagandaportál szavazás győztese! – Nem fogják elhinni