in ,

Baj van: a DK gyakorlatilag felszámolná Magyarországot

A DK nem képvisel egyetlen magyart sem

Bátran kijelenthetjük: a DK nem képvisel egyetlen magyart sem. Erre számos bizonyítékunk van.

  1. 2002-ben az Orbán-Nastase „paktum” (Státustörvény) aláírásával kapcsolatban 23 millió román beözönlésével riogatták a magyarokat.
  2. 2004-ben a kettős állampolgárságról szóló népszavazás kampányában a magyarok ellen uszítottak Gyurcsányék, nyíltan. A népszavazás gyakorlatilag érvénytelen lett, alig győztek az igen szavazatok, köszönhetően a magyart magyar ellen uszító gyurcsányi kampánynak.
  3.  2006-ban saját magyarjait lövette szét Gyurcsány. Tucatnyi ember szemét kilövette, a Magyar Rádió udvarán bevizelésig kínozták az ártatlan tüntetőket.
  4. 2010 óta minden parlamenti választás előtt a határon túl élő honfitársaink ellen uszít a DK. Hol a kárpátaljai magyarok ellen, hol a Venezuelában élő magyarok ellen nyíltan uszítanak.
  5. Nyíltan megfogalmazták bevándorláspártiságukat, és Dobrev Klára maga jelentette ki, hogy az Európai Egyesült Államokban hisz.

Röviden és tömören ennyi.
Aki pedig az Európai Egyesült Államokban hisz, az nem hisz a nemzetállamokban. Aki nem hisz a nemzetállamokban, az nem hisz Magyarországban sem. Aki pedig Magyarország felszámolásán munkálkodik, annak nincs helye sem a közéletben, sem Magyarország területén. Itt az ideje cselekedni!

 

mindenszo.hu

Nem stadion – New York-i építésziroda teremti meg az új Közlekedési Múzeum arculatát

Exkluzív – Totális svéd leleplezés – nézegessen agymosott migránssimogatókat – Videó!