in ,

Nagy szarban van Juhász Péter

Lemondás előtt van Juhász Péter?

Juhász Péter ebből nem jöhet ki jól

 

A Min­den­na­pok Női Szem­mel Egye­sü­let arra kéri Szél Ber­na­det­tet, az LMP mi­nisz­ter­el­nök-je­lölt­jét, hogy ő is írja alá a pe­tí­ciót, ame­lyet azért in­dí­tot­tak, hogy az Együtt el­nöke tá­voz­zon a köz­élet­ből.

 

 

Király Nóra, az egyesület alapítója, Újbuda fideszes alpolgármestere kedden az LMP budapesti székháza előtt tartott sajtótájékoztatóján elmondta: már közel ötezren írták alá az egyesület által egy hete indított online petíciót.

Ezt azért kezdeményezték, mert felháborítónak tartják, hogy Juhász Péter, aki a sajtóhírek szerint bántalmazta volt élettársát, gyermekei édesanyját, induljon az április 8-i országgyűlési választáson – tette hozzá.

 

Király Nóra közölte: Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s országgyűlési képviselő és Dunai Mónika, a Fidesz-KDNP képviselőcsoportjának tagja is aláírta már a petíciót, most pedig Szél Bernadettet, az LMP miniszterelnök-jelöltjét ésminden LMP-s képviselőjelöltet arra kérnek, hogy támogassák a kezdeményezést.

A sajtótájékoztató végén Király Nóra az aláírásgyűjtő íveket átadta Apostol Klaudiának, az LMP képviselőjelöltjének, az LMP ifjúsági szervezete társelnökének, aki azt mondta: akkor tudná aláírni a petíciót, ha a kormányoldal támogatná a bántalmazott nőkről szóló isztambuli egyezmény ratifikálását az Országgyűlésben.

Az LMP politikusa megerősítette: pártja az erőszak minden formáját elítéli, ugyanakkor „médiahacknek”, kommunikációs eszköznek és kicsit képmutatónak is tartják, hogy a kezdeményezés egy embert emel ki, mert – mondta – ezzel nem lehet a rendszer problémáira reflektálni. Hangsúlyozta: az isztambuli egyezmény pont az áldozatok támogatásáról szól.

Király Nóra erre úgy válaszolt, nagyon reméli, hogy az Országgyűlés nem fogja ratifikálni az egyezményt, szerinte az „több sebből vérzik„, több ponton ellentétes a magyar alkotmánnyal, például azért mert „genderideológia” szerepel benne és teljesen „összekeveri a nemeket.
(Ripost.hu)

Vona Gábor belement a Soros-féle kvótapaktumba

Megadja Gábor – Mi az igazság Svédországban?