in , ,

535 nap után vége van! Nem lesz EU-s minimálbér, sem EU-s nyugdíj! Feriné elbukott!

Ő persze azt hazudja, hogy siker!

Tegnap volt 535 napja, amióta nem tudjuk, hogy mi van a DK által ígért EU-s nyugdíjakkal, és az EU-s minimálbérrel! Nos, most már tudjuk: SEMMI!

Először is a tények! Nagyon figyelmesen olvassa el mindenki:

 

Az Európai Bizottság elnökének bejelentését követően a Fidesz európai parlamenti frakciója közleményében üdvözölte a testület uniós minimálbérre vonatkozó javaslatát. Kiemelték, hogy a bejelentés szerint a bizottság nem tűzi ki célul egy egységes, minden tagállamra kötelező érvényű minimálbér bevezetését az eltérő gazdasági teljesítményekre és tradíciókra való tekintettel. A képviselőcsoport aláhúzta, hogy ezzel megbukott a Dobrev Klára által hangoztatott lózung, amelynek következményeit a balliberális kormányok regnálása alatt már hazánknak is lehetősége volt elszenvedni.

A minimálbérekre vonatkozó uniós irányelv-javaslat előkészítése során két egymással teljesen ellentétes elképzelés ütközött. A baloldal olyan intézkedéseket javasolt, amelyek növelik az eladósodást, radikális adóemeléssel járnak, elbocsátásokhoz, a munkanélküliség növekedéséhez vezetnek és gyengítik a gazdaságot. A magyar emberek 2010 előtt a saját bőrükön tapasztalhatták, hogy milyen súlyos következményei vannak ennek a baloldali gazdaságpolitikának a személyes életükre, a megélhetésükre. Ezekben az években csaknem egymillióval kevesebb embernek volt munkája és a mainál jóval alacsonyabb bért kaptak.

Ezzel az igazságtalan és embertelen gazdaságpolitikával szemben az Európai Bizottság javaslata az Orbán-kormány gyakorlatát, a magyar modellt megerősítve az adócsökkentést, a családok támogatását, a stabil költségvetést, a munkahelyteremtést és a bérnövekedést támogatja

– fogalmaz a brüsszeli magyar képviselőcsoport közleményében. – írja a pestsisracok.hu.

 

Most pedig idézzük a részleteket:

A javaslat a minimálbérek keretére vonatkozik, a nemzeti hagyományok, a nemzeti hatáskörök, valamint a szociális partnerek szerződési szabadságának tiszteletben tartásával. Továbbá tisztességes verseny biztosításával segít megvédeni azokat a munkáltatókat is, akik egyidejűleg tisztességes bért fizetnek a munkavállalóknak.

Ugyanakkor nem kötelezi a tagállamokat a törvényben előírt minimálbérek bevezetésére, és nem határoz meg közös minimálbér-szintet sem. – fogalmazott Von der Leyen.

 

 

Na, erről ennyit. A bolgár trampli egészen pontosan 535 napon át hülyítette szektás követőit ezzel a baromsággal, és most lehullt a lepel. Vége. A bolgár nő természetesen úgy adja elő magát, hogy példátlan sikert ért el, és ő megígérte, hogy lesz EU-s minimálbér, és EU-s nyugdíj. Pedig nem lesz. Példátlan, és aljas, hogy ez a nő nem áll le, és tovább hazudozik. Aki pedig elhiszi, amit ez az alak mond, az komplett idióta.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bréking! Járvány és fertőzésveszély miatt bejelentést tett a mindenszo.hu az SZFE-ben uralkodó állapotok miatt

Na, ezért nincs értelme az óraátállítás eltörlésének! Minden magyar rosszul járna!