in ,

20 milliós járgányok a tüntetésen! Igazoltatásba, szabálysértésbe, és kudarcba fulladt a Momentum dudálós tüntetése – Tízmilliós dudáló csodajárgányok az utakon

Micsoda mélyszegénység!

Múltkor a Trágár Blanka is egy luxus autóból (luxus Audi) integetett, bizonyára a mélyszegénység ellen tüntettek, és most is folytatódott a tüncike, a dudálós tüncike. Vidéki eseményről szinte semmiféle információ nem érkezett, tehát ezt tekinthetjük nullának, a belvárosban mintegy tucatnyi autó gyűlt össze, és követtek el dudálással tömeges szabálysértéseket. A rendőrök pedig a szabálysértőket igazoltatták, és valószínűsíthetően jól meg is büntetik őket. Öngól!

Ismét voltak az Orbán ellen tülkölők között luxusautók..hát nem fura? Luxus járgányokból tülkölnek az “elégedetlenek”? Netán pusztán az egész egy politikai színjáték?

(Kép: vadhajtasok.hu)

 

A jármű egy Infiniti, ami alsó hangon is 20 millió forint!

Most pedig jöjjön a számítás, mert mi mozgalmat indítottunk, hogy ne dudáljunk, és aki nem dudál az országban, az Orbán Viktor mellett van.

 

ÖSSZEGZÉS

Állítólag vidéken, 17 városban volt tüntetés, gyakorlatilag egyetlen hírt sem hallottunk az eseményekről, tehát ezt vegyük nullának.

Vidéki Momentum tüntetők száma: 0

Budapesti tüntetők száma: jóindulattal is kb. 30 db jármű.

Magyarországi járművek száma 2018-as hivatalos adatok szerint: 3.5 millió jármű!

Dudáló, tüntető, Orbán ellen tülkölő autók száma: 30 db

Nem dudáló, Orbán Viktor ellen nem tüntető, tehát a kormányt pártoló autók száma: 3499970, tehát 3 millió 499 970 db jármű.

Kimondható tehát, hogy a tüntetés kudarcba fulladt, az ország összes autójából mindösszesen 0,000857% százaléka tüntetett, tehát az országban található autósok 99,999143%-a NEM tüntetett!

 

 

Továbbá felhívjuk a MOMENTUM figyelmét a KRESZ szabályaira:

30. § Hangjelzés
Hangjelzést adni csak balesetveszély esetében, a baleset megelőzése érdekében, valamint – lakott területen kívül – az előzési szándék jelzése céljából szabad.

 

Függöny!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Agyhalál – Varju László forradalmasította a maszkviselést | KÉP

Orbán Viktor úgy beolvasott Jakab Péternek, ahogy még soha. “A Jobbikból ballik lett!” – Videó