in ,

15 éves az öszödi beszéd – Ezzel a dallal emlékezünk a terrorra – Videó

Feri akkor nagyon elk…ta

Feri, a Böszme azóta sem kért bocsánatot 2006-ért.  És soha nem is fog. 

Nem volt ott semmiféle „igazságbeszéd”, egy jó nagy lebukás, egy kiszivárgott felvétel volt „csupán”, és nem volt semmiféle beismerés, hiszen a beszéd zárt körben zajlott le. Feri hazudott reggel, éjjel, meg este. Feri elkúrta. Feri „majdnem beledöglött”, és úgy csinált „mintha kormányzott volna”, de a végén a „szarból visszahozták a kormányzást.”

Trükkök százai, és még sok minden vezetett oda, hogy Feri csődbe vitte az országot, és becsapta az embereket, majd a végén jól szétverette saját népét, bosszúból.

Íme a videó:

 

És ez az ember, ez a gátlástalan tolvaj milliárdos, aki egy zsidóktól lopott villában lakik, akar újra kormányra kerülni. Ő vezeti a baloldalt, aki bármelyik ellenzéki pártra szavaz, Ferire szavaz. A kezéből eszik a főpolgármester, Jakab Péter, az MSZP és a Momentum is. Ez az igazság. Mi ott voltunk az utcán, mi megúsztuk komolyabb sérülések nélkül. Fejünk mellett süvített a könnygázgránát, volt akit eltalált…a következményét láttuk. Kilőtt szemek, és később emiatt öngyilkosságok is történtek. Mi akkor megúsztuk egy 5. kerületi kapitánysági veréssel, két óra zárkával, de sajnos mások sokkal, de sokkal rosszabbul jártak. A sérültek / súlyos sérültek száma több száz volt.

Etelt 15 év, de újra itt vannak, és kopogtatnak. Mit kopogtatnak, dörömbölnek a hatalom ajtaján.

Beengedjük őket újra?

 

Rajtunk múlik!

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Agyhalál – A propeller.hu nevű zugportál azt hazudja a mindenszo.hu-ról, hogy nincs impresszumunk! Pedig van! Íme…

Bohár kiakadt Dobrevre, mert Dobrev kiakadt a magyar kormányra