in ,

14 ezer pszichológus nem ítélte el Bagdy Emőkét véleményéért!

Csak ezer hülye van

Megint a hangos kisebbség! Mindig ezek sivalkodnak. (Teljesen hiteltelen) Aláírás indult Bagdy Emőke ellen, mert egy álmesekönyv ellen meg merészelte fogalmazni véleményét.

A gendertekeredett lobbi persze rögtön nekiesett, és sietve, 1000 pszichológus elítélő, és kirekesztő nyilatkozatot (olyan toleránsak, ugye?) fogalmazott meg az elismert pszichológus ellen. Bagdy Emőke nemcsak pszichológus, hanem egy intézmény! Tapasztalata, elismertsége, szakmaisága kikezdhetetlen, de mégis volt 1000 libernyák, aki nekiment Bagdynak.

Nos, szögezzük le: Magyarországon 15 ezer pszichológus van. Ebből 1000 tett elítélő, megbélyegző, kirekesztő nyilatkozatot, 14 ezer nem szólalt meg, tehát 14 ezer pszichológus nem ítéli el Bagdy Emőkét, tehát a többség, a józan többség nem kirekesztő, és nem ostoba.

A matek pedig így néz ki: a 15 ezer magyarországi pszichológusból mindösszesen ezer hülye tiltakozik, ami összesen 6.6%, tehát a kisebbség!

A pszichológusok 93,4%-a nem ítéli el Bagdy Emőkét!

Erről ennyit.

 

Szerkesztőségünk ezennel teljes szívből kijelenti, hogy kiáll Bagdy Emőke mellett, és  nyilatkozatunkkal támogatjuk őt, elítélni pedig nem Bagdy Emőkét kell, hanem azokat, akik egy gyermekeket megrontó, aljas álmesekönyvet támogatnak!

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény Lengyel Lászlóról, aki szerint csak a legnyomorultabbak szavaznak a Fideszre!

Ez tényleg hülye – A Momós Fegyőr szerint a napelem az atomerőmű – Videó