in , ,

What the f*ck is jogállamiság?!

Pár éve még nem is létezett

Mindig sírva röhögünk, amikor a nemzetközi libernyákok “újbeszélül” kitalálnak új fogalmakat, szavakat, kifejezéseket, melyek korábban sosem léteztek.

A legújabb ősbaromság a “jogállamiság”. Van pár ilyen kedvenc kifejezésünk a jogállamisággal kapcsolatban.

Pl.: “jogállamisági kritériumok.”

Egy örök kedvencünk, ami ugyan régebbi, elavult kifejezés, ezért már nem is használják a libernyákok: “Fékek és ellensúlyok.” Mindig felmerül a kérdés, hogy hány kilogrammos a súly? Ha edzőteremben lennénk, a súlyokat még értenénk. Fékek pedig általában járművekben vannak.

További, régi kedvenceink: “Elhatárolódás”. Elhatárolódást még az SZDSZ találta ki, amikor a 90-es években valami fizetett műnácitól “el kellett határolódni” a jobboldalnak. Ilyenkor naponta jöttek a jobboldal felé a követelések, hogy “Azonnal határolódjon el!”.

20 éve még 100 féle “társadalmi nem” sem volt, megvolt az emberiség nélküle tökéletesen. Aztán kitalálták a biológiai nem helyett a társadalmi nemet, és az embermérnökök alkottak hozzá még 70-100 féle baromságot, fogalmat, pedig mindegyik ugyanazt jelenti: homár.

Az az igazság, hogy mi nagyon jól szórakozunk az ilyesféle ősbaromságokon, de sajnos a fél emberiség komolyan veszi, beszopja az agymosást, és szinte parancsra ledózerolják fél Amerikát egy hamis eszme nevében.

Tehát mindenki készüljön fel Európában, főleg a lengyelek és a magyarok: most “jogállamiság” van, de nagyon durván.

Mi ettől teljesen “elhatárolódunk”!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Orbán Viktor határozottan kiáll Lengyelország mellett!

Nem, nem fogyott el a lélegeztetőgép a Korányiban!