in ,

Vészhelyzet – “Nekem 133 bátor emberre van szükségem!” – Orbán Viktor elképesztő parlamenti felszólalása – Videó

A politikai viták, széthúzás helyett elérkezett az összefogás ideje

A politikai viták, széthúzás helyett elérkezett az összefogás ideje – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, napirend előtt az Országgyűlésben. A kormányfő részletesen ismertette az eddig meghozott intézkedéseket, így többek között azokat, amelyek jelentősen csökkentik a vállalkozók terheit. A kormányfő azt is elmondta, hogy az ellenzék nélkül is úrrá lesznek a válságon.

Folyamatosan érkeznek a szállítmányok

A koronavírus-járvány elleni védekezés hosszú lesz, nagyon sok eszközre lesz szükség, és még nagyon az elején vagyunk – jelentette ki Orbán Viktor. A kormányfő közölte, az operatív törzstől fegyelmezett és észszerű készletgazdálkodást vár el.

Hozzátette:a vírus elleni védekezéshez szükséges eszközökből és felszerelésekből nyugaton hiány van, elérhető segítség ma csak keleten található, ott “óriási tételeket kötöttünk le”, a szállítmányok folyamatosan érkeznek.Több mint tíz repülőgép teljesít szolgálatot – mondta. Orbán Viktor megköszönte az egészségügyi dolgozók eddigi munkáját, azt mondta róluk, “kiérdemelték mindannyiunk nagyrabecsülését”.

 

(origo.hu, mindenszo.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Orbán Viktor újabb döntéseket jelentett be élő adásban! Íme