in ,

Vége! Békéscsabán megszűnt a Jobbik!

Feloszlatta magát a békéscsabai Jobbik

Feloszlatta magát a békéscsabai Jobbik, és valamennyi tag kilépett a pártból – ez derül ki Kocziha Tünde vasárnapi közleményéből. A helyi csoport volt elnöke búcsúzóul még hozzátette, reméli, hogy a párt egyszer majd visszatalál az eredeti útra. Megérkezett az első alapszervezet-oszlatás a gyurcsányista vonal győzelmével végződött kongresszus után.

Kedves Barátaim, Ismerőseim, volt Tagtársaim! Tájékoztatni szeretnélek benneteket, hogy 12 év után, a mai napon feloszlattuk a Jobbik Magyarországért Mozgalom Békéscsabai Alapszervezetét a jelenlévő tagok egyhangú szavazatával, és mindannyian kilépünk a pártból is. 

A közleményt Kocziha Tünde, az alapszervezet volt elnöke jegyezte, aki egyúttal leszögezte, nem a Jakab Péter és csapatának győzelmével végződő tisztújító kongresszus miatt döntöttek így.  Végezetül Jakabnak címezve azt írta, reméli, hogy a Jobbik egyszer majd visszatalál az eredeti útra.

Ezt a döntést a tegnapi tisztújítás semmilyen módon nem befolyásolta, mert az elhatározás már jóval előtte megszületett, viszont nem szerettük volna, hogy a feloszlatás híre bármilyen módon befolyásolja a tegnapi szavazások kimenetelét. Barátsággal távozunk. Köszönetünket fejezzük ki a Jobbik mindazon vezetőjének, tagjainak és munkatársainak, akik a 2008. márciusi megalakítása óta segítették a munkánkat, bajtársaink, barátaink voltak. Bízunk abban, hogy a párt visszatalál arra az útra, amelyen egykor közösen elindultunk! Ehhez kívánunk tiszta lelkű, bölcs vezetőket, akiknek a Haza sorsa fontosabb a saját karrierjüknél, és ezáltal képesek lesznek a „nemzeti ügy” valós képviseletére!

– zárta gondolatmenetét Kocziha.

Emlékezetes, Jakab Péter a frissen megválasztott pártelnök szombat esti sajótájékoztatóján  arról is beszélt, hogy Gyurcsánnyal “képtelen közösséget vállalni”, mivel a bukott kormányfő rendszerét “az emberek nagyon egyértelműen leszavazták”. Újságírói kérdésre válaszolva mégis úgy nyilatkozott: a Fidesz leváltása érdekében hajlandó a DK-val szövetkezni.

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Jakab Petya ássa meg a Jobbik sírját – Ő lett a párt elnöke

V. Naszályi Márta polgármester máris elkezdte kivágni a fákat! Gratulálunk!