in ,

Valódi védekezés helyett 5 millió forintot költött kormányt gyalázó hirdetésre Jakab Péter 1 hét alatt

Így harcol a koronavírus ellen Jakab Péter

Helyreigazítás:

A „Valódi védekezés helyett 5 millió forintot költött kormányt gyalázó hirdetésre 1 hét alatt” című írásunkban valótlanul állítottuk, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke ötmillió forintot költött egy hét alatt a Facebookon hirdetésekre! Az igazság ezzel szemben az, hogy Jakab Péter által ilyen szponzorációkra fordított összeg pontosan 159.750 forint!

2020.05.05.
mindenszo.hu

 


Magyarországon a koronavírus járvány idején kimondhatjuk, hogy össztársadalmi összefogás alakult ki országszerte. Minden társadalmi csoport segíti egymást, politikai nézettől teljesen függetlenül. 

A politikában sajnos nem született nemzeti egység, és a jelek szerint soha nem is fog a jelenlegi ellenzékkel.

Varga Judit igazságügyi miniszterrel kezdődtek az adakozások: 500 ezer forintot ajánlott fel a koronavírus elleni védekezésre. Majd az egész ország megmozdult: Mészáros Lőrinc MKB bankja 1 milliárd forintot ajánlott fel, a nemzeti 11 is 30 milliót, gyakorlatilag az egész ország adakozásba kezdett. Nem úgy az ellenzék. Az ellenzék valódi védekezés helyett fizetett politikai hirdetésben hergeli az embereket a Facebookon. Számos alkalommal nekünk is felbukkantak Jakab Péter Facebookos hirdetései, ezért utánanéztünk, milyen összeget költött el Jakab Péter Jobbikja ezen reklámokra.

Íme:

 

A kép jobb felső sarkában jól látható, hogy Jakab Péter potom 5 millió forintot költött el 1 hét alatt haszontalan politikai hirdetésekre, gyalázkodásokra a veszélyhelyzet idején, március 21-27 között.

No komment.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Majd az EU és a nyugati “kultúra” leszámol a vírussal – Mutatjuk hogyan

Hivatalos: járványügyben mindenki kormánypárti – Az emberek megvetik az ellenzéket