in ,

Vadai Ágnes vélhetően megbolondult

Nincs mese: Vadai Ágnesnek, a DK országgyűlési képviselőjének orvoshoz kell fordulnia

Nincs mese: Vadai Ágnesnek, a DK országgyűlési képviselőjének orvoshoz kell fordulnia. A nácikkal és a kommunistákkal kapcsolatban kérdezi a miniszterelnököt. Az apropót a sportsikerek jelentik.


Fotó: MTI
Nézzük elsőként a képviselőnő agymenését szó szerint:

„Tisztelt Miniszter Úr!

A kormany.hu portálon megjelent »Az a nemzet lesz sikeres, amelyik a sportot stratégiai ágazatnak tekinti« című cikk, mely a Minszkben megrendezendő II. Európa Játékokról szól.

Kérdezem Önt:
1. Ön szerint sikeres volt-e a náci Németország, amely a sportot stratégiai ágazatnak tekintette?
2. Ön szerint sikeres volt-e a kommunista Szovjetunió, amely a sportot stratégiai ágazatnak tekintette?”

No akkor.

Baromság 1:

Vadai „miniszternek” szólítja Orbán Viktort, pedig a kormányfőről van szó. Az eredeti dokumentumból kiderül, hogy a miniszterelnök a kérdezett.

Baromság 2:

A minszki Európa Játékoknak már vége van. Vagyis már megrendezett…

És persze az egész úgy ahogy van egy baromság. Mert például sikeres-e az Egyesült Államok, amely a sportot stratégiai ágazatnak tekinti? Sikeres-e Nagy-Britannia, amely a sportot stratégiai ágazatnak tekinti? Sikeres-e Ausztrália, amely a sportot stratégiai ágazatnak tekinti? És még folytathatnánk a sort…

Például így: sikeres-e Vadai Ágnes, akiről messziről látszik, hogy a sportot semmiféle ágazatnak nem tekinti? Sikeres-e Gyurcsány Ferenc, aki két nagyobbat nem tud lépni?

Sajnos Vadaival nem az a legnagyobb probléma, hogy vélhetően a bukfenc is akrobatikus mutatvány a számára, hanem az is, hogy látszólag teljesen elment az esze. Ha volt egyáltalán… Mondjuk, amikor a kommunista kommunistázza a kereszténydemokratát az külön cuki. Az meg végképp, amikor a melegfelvonulás után pár nappal nácizásba kezd valaki.

Mindenesetre látszik, hogy Vadainak a Forma-1 sem sport, ahhoz ugye négy kerék kell. Az meg neki nincs…

(forrás: Kecskés István, ezatuti.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nyílt hazaárulás: a Momentum után az MSZP is beállt a Magyarországot támadó brüsszeli bürokraták mögé

El a kezekkel Járóka Líviától!